Bu kızları anlamıyorum.. Sevdiği halde çıkma teklifimi kabul etmedi

[B]Merhaba arkadaşlar sınıfta bir kız vardı onu seviyordum , kendimi hazırlamıştım çıkma teklifi edicektimki o gün başka birisi çıkma teklifi etti ve kabul etmiş . Bunlar çıkmaya başladıktan 1 hafta sonra şişe çevirmece oynuyorduk , sınıftakiler benim birini sevdiğimi biliyordu ama kimi sevdiğimi bilmiyordu (sevdiğim kız en yakın arkadaşıyla dertleşiyordu falan) daha sonra şişenin ucu bana gelmezmi kimi seviyorsun diye sordular tabi sevdiğim kızda orda ben direk söyledim , ama söylediğim zaman onlar hala çıkıyordu . Normalde böyle şeylere çok şaşıran ve Ne ! Diye bağıran birisiydi ama bu sefer hiçbirşey demedi , en yakın arkadaşım dikkat etmiş tüm oyun boyunca bana bakmış . Sevdiğim kızın en yakın arkadaşı ona şöyle dedi : " Bak gördünmü ben sana demiştim " dedi yani Beni seviyormuş ve bunu tahmin ediyorlarmış . Neyse bunlar şişe çevirme oynadıktan 1 hafta sonra ayrılmışlar , sevdiğim kız ayrılmış ondan sebebi belli değil , 3 gün sonra yine cesaretimi toplayım çıkma teklifi ettim ve kabul etmedi . Öylece kaldım şimdi ne yapmalıyım ? Google'da araştırdım son 4 gündür hiç konuşmuyorum falan en yakın arkadaşım benden habersiz gidip sormuş ona Küsmünüz diye hiçbir cevap vermeden çıkmış sınıftan . Şimdi ne yapayım? :o[/B]
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap yok mu:(
Bu kızları anlamıyorum.. Sevdiği halde çıkma teklifimi kabul etmedi