Bu sürekli karşıma çıkan kadınların vücudu nasıl oluyo belleri incecik, kalçaları büyümüş ve çok güzel, herkes yapabilir mi, genetik mi? Benim boyum 166 kilom 45 önceden 67ydim kilo verince kuru g*t kuru meme kaldım😂 Kilo almam gerekiyo sanırım ama 5 kilodan fazla ve göbekten almayı, incelen belimin kalınlaşmasını istemiyorum. Nasıl beslenip hangi egzersizleri yapabilirim bilgisi olanlar detaylıca anlatabilecekler var mı? Spor salonuna gitmem mümkün değil. Sondaki hareketleri her gün yapsam işe yarar mı (Not: bacaklarımın kalınlaşmasını istemiyorum sadece göbeksiz ve ince belli kalıp, çıkık bir popo istiyorum)
Önceliğin sağlıklı beslenme olsun. Sağlıklı ve düzenli. Ardından aldığın kalorileri o şekilde vereceksin. Tabiki bunda genetik ve vücut yapısı da genelde etkili. Yani vücut tipi. Mesela bazı insanlar kilo aldığında sadece basen ve kalça yapar. Bazıları ise göbekten kilo alır. Kalça şeklinde kilo aliyorsan bu hareketleri yapıp kilo alarak yani squat yaparak işi çözersin. Her gün kilo alacağın şekilde yiyip o kiloları yağ yapmadan vücuduna yayıp 150-200 squat yaparak kalçana yayman gerekir.
Spor yaparak kilo alacaksin. Protein ve karbonhidrat ağırlıklı şekilde beslenerek spor yapacaksin. Bu şekilde göbek ve yağ değil. Geliştirdiğin calistirdigin bölgeleri sıkılastirir.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani ben bir yandan yiyip bir yandan her gün squat lunge falan yapıcam doğru mu
Ee ne yicem de kilo yapıcak şekeri fastfoodu aburcuburu tüketmiyorum zaten mümkün olduğunca da ekmek pilav lor peynirli börek kızarmış tavuk köfte falan o tarz yağlıları unluları da mı yememeliyim
Lor peynir, yulaf, tavuk, balik, dana eti, yumurta, brokoli, karnıbahar, mantar bu tarz yiyecekler yiyebilirsin. Aslinda her şeyi yiyebilirsin, onu nasıl yaptığın önemli
Aa tamam bunu dikkate alacağım başka önerebileceğin egzersiz var mı ve bir gün karın bir gün kalça hareketleri yapabilir miyim onun için de dinlenme gerekli mi
En İyi Cevaplar