1 yıl önce aynada ters ayaklı bir adam gördüm. Lütfen fikirlerinizle beni aydınlatın

merhaba arkadaşlar hiç kimse bana inanmıyor aranızda belki bana inancak bir kişi vardır.ben yaklaşık 1 yıl önce aynada ters ayaklı bir adam gördüm o adamı gördükten sonra her gün rüyama yakışıklı bir adam girdi bana ben müslüman bir cinim sana zarar vermicem dedi aylarca rüyama girdi daha sonra bir gün annemgil evden gitti beni kaldırdı kapıyı kitledim geri yattım ve rüyada o adamın bana tecavüz ettigini gördüm ve rüyamda o kişiye annemgil yeni gitti diyorum rüyadan uyanıyorum ve kendimde acı hissediyorum psikolaga gittim ailem psikolojik diyor fakat hissediyorum arkadaşlarımla bir falcıya gittik falcı sende muska var senin falın sıkıntılı dedi kovdu beni ama ben her gece hissediyorum yanımda biri varmış gibi ve kalkıyorum bugünde öyle oldu ne yapmalıyım ? artık korkuyorum kendime zarar vercem diye çevremdekiler deli diyor bana
Güncellemeler
+1 yıl
birde arkadaşlar demeyi unuttum yaklaşık 1 ay öncede rüyamdan sıçrayarak uyanıyodum bir bayan sesi damla kalk diyordu 2 3 kere duydum aynı sesi
1 yıl önce aynada ters ayaklı bir adam gördüm. Lütfen fikirlerinizle beni aydınlatın