Merhaba değerli arkadaşlar. Bilindiği üzere yer yüzünde tüylerden en çok kadınlar rahatsız olur ve en çok onlar tüylerden arınmak ister. Arada istisnalar çıkıyor tabi. Bazı erkeklerde zaman zaman kadınlar gibi ve onların yöntemi ile tüylerini alıyor bacağındaki. Peki siz her hangi bir yerde bacak tüylerini alan bir erkek gördüğünüz de onunla ilgili ilk ne düşünüyorsunuz? Aklınıza ilk ne geliyor? Edit: Her yıl yaz ayları başlamadan önce bende bacağımdaki tüyleri bir defa alıyorum. Rahatsız edici oluyor denize havuza girerken. Tüylerini alan bir erkek görünce de bu da ben gibi takıntılı ve titiz diyorum kendi kendime 😀 #Subarusti
Bacak tüylerini alan bir erkek gördüğünüzde aklınıza ilk gelen şey nedir?
İtici gelir. Genital koltuk altı gibi kıllar haricinde diğer kılları almanın ne gibi titizliği olabilir? Titizlik demek hijyene dikkat eden demektir. Ben günlük bakımı mı yapıyorum devamlı ama bacağım da kıl var daha bu zamana kadar kimse bana bakımsız veya pis demedi kılları gören de görüyor bacak kılı ile temizliğin alakası dahi yoktur.
Kimileri demiş kılları alınca daha güçlü hissediyorum diye alakası yok madem öyle vurun kafayı sıfıra gidin epilasyon yaptırın aldırın tüm kıllarınızı. Psikolojiktir bu olay sadece o kadar. Ayrıca vücut hatları belli olsun diyenler var ya gören de Mr'ye gidiyor sanacak. Mr'cileri anlarım adamlar profesyonel jüri karşısına çıkıyor en ince detayı dahi göstermek gerekiyor onlarda ya da koşucular da milimlik fark bile çok önemlidir bu da tamam. Onun dışında bizim gibi hafta da 3 ila 5 gün arası spora giden insanların vücut hatlarını sergilemesi mantıksız kas seviyemiz ortalamalarda haliyle gereği dahi yok.
Komedi çoğunuz. 1- Bacak kılı ile titizliğin temizliğin alakası yok. Bakımlı erkek diyince akla bacak kılını alan erkek gelmez. Saçı sakalı düzgün (varsa eğer), kişisel temizliğine dikkat eden duş vs. alan yani. Bakım ürünleri kullanan erkek gelir akla genital bölgelerde ki kılları almak ayrıca. Temiz giysiler giymek. Temiz durmak. Bakımlı erkek diyince akla bu gelir. Bacak kılı alan erkek gelmez. 2- Kılları aldırınca güçlenme olayı abartılacak düzeyde değil 100 kg kaldıran adam gidipte 120 kg kaldırmıyor gene 100 kg kaldırıyor. Kısaca size katacağı güç tahmini %1-2 filandır. Kıl aldırınca güçlenme olsaydı bir çok kişi kafayı sıfıra vururdu. Mrciler niye sıfıra vurmuyor o zaman? Ya da futbolcular basketçiler vs. ? Kısaca kılla güç bağlantınız çok saçma. 3- Havuzda denizde ne gibi rahatsızlığı olacak ki insanın doğal hali. He ince detay muhabbetini açarsak titiz insan kendi evinde yoksa havuza denize girmez zaten. Nedeni ise bir sürü insan giriyor bir sürü mikrop hastalık var ayrıca denize işiyenler de cabası.
Bir spor dalıyla uğraştığını düşünürüm çünkü futbol basketbol voleybol tarzı spor alanlarında şort kullanılıyor doğal olarak pis bir görüntü sergilemek istemiyordur ve alıyordur diye düşünürüm.
Açıkçası ben çok kıllı tüylü erkeklerden hoşlanmıyorum ama tamamen tüysüz olması da kötü 🙂 Erkek erkek gibi olacak biraz ya bu yüzden kumral erkekler daha çekici geliyor bana 😂
benım öyle bır sorunum yok Allahtan kesecek kadar gür değil ama kımısınde baya bır gür ve yoğun olabılıyor ancak kadın bacağı gıbıde tüysüz olması çok hoş olmaz sankı makınayla yukseklıgı ayarlı olarak kısaltılabılır belkı. komple traş edılmesıne ben erkek olarak karşıyım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bak biz erkekler ne istiyoruz tüysüz kadın hepimizin fikride bir zikride bir ama kadin milleti biri alsin cok itici der öbürü almasın çok itici der ulan ne yapsan memnun edemiyorsun nasil bir canli türüdür arkadaş ya 3 dilek hakkim olsa biri kesin kadınları anlamak olurdu.
Öncelike erkekte bacakta olan şeylere tüy demek çok kibar olur , onlar anlı şanlı kıl. Testesteronun gözü çıksın kafa da saç bırakmıyor ama geri kalan istemediğiniz neresi varsa kıl gübresi. Bel hasılı kıl kafada sakalda biyikta koltuk altında kesilirken sorun olmazken bacaktayken kesilince neden sorun olsun ki. İstenmeyen yerdeki kılların kaderinde kesilmek var
kılları kesince kesinlikle kuvvet artışı oluyor. ben de sadece bacak değil kol göğüs kıllarını keserim ve her zaman enerjim artar. keratin emilimi azalıyor ki bunun güçle ilgisi kesin var. hikayesi de vardır bir kasap ve berber oğullarını güreştirmek için sözleşmiş, kasap oğluna güreşe kadar her gün et yedirmiş berberde oğlunun her gün saçlarını kazımış ve berberin oğlu kazanmış. ayrıca kıllar olmadan kaslar daha hatlı belli oluyor bu da insanı antrenmanda daha iyi motive ediyor.
O kadar da değil. Güç artışı milimlik bişi sağlar abartılacak düzeyde değildir bu. Ayrıca saç kesilmesi vs. kıl alınması sözde güçlendiğini sanmak tamamen psikolojiktir. Madem kılsız daha güçlü olunuyorsa sıfıra vurun daha da kuvvetlenin o zaman :D Var mı böyle mantık :D Kasap berber olayına gelirsek buna benzer dolu hikayeler var fakat olay şu genetikte önemli. Güç önemlidir güreşte lakin teknik ve çeviklik daha önemlidir.
Müsabık vücut geliştirmeci olur kılları alır anlarım adam kaslarını sergilemek ister veya koşucudur filan kıllarını alır anlarım çok milimlik fark var gerçi kılları almakta ama koşuda milimlik fark önemli olduğundan ötürü koşucularda bu durumu gayet iyi anlarım.
Ya hadi alıyosun orayı kısacık pantolonda giyiyosun ama göğüs kıllarını almak nedir arkadaşım bırak o dağınık kalsın ya 😂şaka bir yana alan erkekten haz almam
@fatihxlxl muhtemel olasılıklar bunlar... ama sporcu olma olasılıgı cok yuksek bılmıyorum bunu bılıyormuydun... yuzuculerın hepsı vucudundakı butun tuylerı alıyor mesela.
sonuçta bu kadınlarla aramızdaki fark unutmayın ki allahu taala kılsız erkegi ve kıllı kadını lanetlemiştir hiç bir bahane kabul olmaz ne sporcu ne başka şey
En İyi Cevaplar