Diziler & Filmler Şu adamı görünce aklınıza ilk gelen şey ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şeyyyyyyyyyyy demesi aklımdan cıkmıyor bide feriyanım ahahahaha Şu adamı görünce aklınıza ilk gelen şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Askozade Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Feriha hanım muhallebiyi sevmediniz mi, isterseniz başka bir şey de söyleyebiliriz kazandibi falan 😂😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ahahahahahah ferihanın kusucak gibi bakması sahne canlandı gözümde Askozade 1 yıl Ahahahha evet yaa
KreinRakıBeyi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Adam mutlu aw nasıl bir beklenti içindesin de tipe göre yargılayalim istiyorsun kdkkd 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Cok mutlu evet Yorumla
_Aswium_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çay muhallebi 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Boynuna asıp öptüğü nısan yüzüğü 😔🙏 Yorumla _Aswium_ 1 yıl Haplarla feriha yazması ♥️ Yorumla Soran 1 yıl Ahahahahahah Ay Halil olay adam 💅💅 Yorumla _Aswium_ 1 yıl Aşk adam yaa Yorumla
Iim0n Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kimdi ya 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Adını Feriha koydum Halil Yorumla Iim0n 1 yıl Hiic izlemedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Feriha hanım muhallebiyi sevmediniz mi, isterseniz başka bir şey de söyleyebiliriz kazandibi falan 😂😂
Ahahahahahah ferihanın kusucak gibi bakması sahne canlandı gözümde
Ahahahha evet yaa
Adam mutlu aw nasıl bir beklenti içindesin de tipe göre yargılayalim istiyorsun kdkkd
Cok mutlu evet
Çay muhallebi
Boynuna asıp öptüğü nısan yüzüğü 😔🙏
Haplarla feriha yazması ♥️
Ahahahahahah Ay Halil olay adam 💅💅
Aşk adam yaa
Kimdi ya
Adını Feriha koydum Halil
Hiic izlemedim
Ney demesi