🔫⚽Yahu bu ne ALLAH AŞKına saç değil tarantula mübarek😂 Saçlar konusunda (Tabi futboluda dahil) iddialı ve FARKlı diyebileceğim tek isim Quaresma. İlginç tarzları var.
Yillara gore gidersek saç konusunda devrim viktoria beckham sayesinde david beckham ile başladı. brezilyalı ronaldo ümit davala ve ilhan mansız tarzları takip etti. liverpoollu cisse var hatırladığım. Eski Gsli abel xavier var 😂 juveli Ronaldonun stilleri de fena değil.
Ilginc saclar diyince aklıma direk pogba geldi ama burda yok koymuşsun playboy gibi yakışıklı adamları hayır besiktaşlı olmasan ırkçı olduğunu düşünücem. d
Hadi beee. Ya kardeşim o zaman niye BEŞİKTAŞ'lı olmasan ırkçı olduğunu sanardım diyosun yav. BEŞİKTAŞ'lısın sandık. Ama yine değişmez söz. Bizim için Galatasaray'lı olmak ÇOK kötü, ırkçılık ondan daha da kôtü yani. O şekil
Karius cidden yakışıklı , çapkın ve saç modeli de güzel. Neymar çok iyi futbolcu ama saç modelini beğenmedim. Aklıma ümit davala ve Brezilyalı dünyaca ünlü ronaldonun ilginç saç modelleri geldi.
Daphne yengemiz var, kendi adıma yan gözle bakmam takım oyuncularıma. Lütfen yani ayın ediyosun. Ben BEŞİKTAŞ'a AŞIĞIM. Quaresma'ya değil. Onu ÇOK seviyorum sadece ;)
En İyi Cevaplar