arkadaşlar soruya herkez dilediği gibi cevap verebilir link aşagıda soru başlıkdakı gibi şimdi yorumlarınızı bekliyorum...Bu tatlının adı neden genç kız rüyası?
link
link
bu polemiğe bir kez daha şahit olmuştum. Türk mutfağımız zengindir bizim kadın budu dilber dudağı hanım göbeği genç kız rüyası orta yaşlı hayali falan :) ama yemeklere böyle isimler takılması mide bulandırıcı geliyor bana. ayrıca bu genç kız rüyasını icat edende kesin erkektir.
böyle birşeyi kızlar demez çünkü.
masaya oturuyorsunuz kız merak ediyor tatlıyı ve istiyor masaya geliyor tatlı.Utancından yiyemez diye düşünüyorum.
Ne niyetle bu isim konmuş bilmiyorum ama tam bir espri kaynağı :))
yorumsuz
her genç kız evleneceği erkeği rüyasında görmek ister derlerdi ben öyle inanmıştım bunu görene dek..
:))) rüyalanan kızlar
Cevap
20Cevap
fitne fesat düşünmeden cevaplarsak muz da çikolata da kızların genellikle en sevdiği tatlılardır
hahah :))) la varya acaipsiniz heeee...hiç gülesim yoktu ..ben yazamayacagım,cesaretim yok.utandım anammm:))
Genç kızın rüyası değilde genç kız rüyası olduğundan şöyle yorumladım Bunu yiyen erkek her kızı rüyasında görebilecek konuma gelir.
hahah :D ceviz.sebebi ceviz .tüm genç kızların hayali beyne sahip bi erkek ya ceviz de beyne benziyor ya ondan olabilir yoksa fesat değilim.
Yalnız bu tatlı 2 muzla yapılıyormuş, bilmem yani o ayrıntıyı kaçırmanızı istemedim
Aşçı buraya üye olsun ben de merak ettim :) muzu geç genç kızlar dondurma sever mi desem ki :D
Bu tatlıyı yiyenin hormonları yükselir. kendini mutlu hissedebilir.
ulan fenasınız yemin ediyom:):):):) -----> fesat düşünen
Muzla çikolata var bunları sevmeyen kız görmedim----> mantıklı düşünen
Öünkü bunları yiyen erkeğin testesteron şeysleri tavan yapar. Ve o gördüğünüz muz kadar yani işte öyle.
Öünkü.
Biliyorum :(
walla tatlıya ismi bulana sormak lazım onu.. bol enerji veren bişeye benziyo :)
Rüyada genç kız görmek isteyen erkeğin yemesi gerekir bunu.
puhahahha :D:D genç kız rüyası :D:D çok güldüm yaaaaa
:))
bu yiyin genç kızlara bakmayın demek istiyor :)))))))))
Bence biraz o tarafa mana vermeye çalışmış zaten muzu koymasıyla o iş anlaşılmış ismide belirtiyo geç kız rüyası :D
muzu dogramadan tüm koyması yapan aşçının biraz sapıkca fantazileri oldugunu düşündürüyor bende
bu nedir ya :D nasıl isim bulmuşlar :D
çok iğrenç görünyrrr :))
Tarifine baktım deniyim görelim
onu yapan ismini koymuş ona sormak lazım.
Cuk oturmuş bence. Devir samimiyet devri.
sonu iyi olurinşallah:DDDDD
hahahaah cok guldum :D
gülsem mi ağlasam mı bilemedin :):
Tam isabet olmus bence.
bismillahirrahmanirrahim
O ismi bulan şahısa sormak lazım :D
Kamyon devirmek için birebir
ahhaha .d ölemiymiş iyimiş
burda cevap weremem:))
ne bilim aklımdan başka bişiy geçti bian:)))9
oke
muzun etkisi buyuktur bence
bunu yapan aşçı kör olmuş
O ismi bulan şahsın abazalığı..
:D bu tatlıyı kim bulduysa aklı başka yerlerde :D
kadinlarin cennetteki yiyecegi galiba :)
Genç kız rüyasıymış :D
çok iyi ya :)
Rüyasında görmüş demek.
saf işte :))
yurdum insanının tatlıya verdiği postmodern isim:)
ne diyeceğimi bilemiyorum
zuhahaha :D
tek sorumlu ceviz
Hahaha guldum :D
Harika ya :D
Sesli güldüm lan :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar