Arkadaşlar vodafonun kendi sitesinden S yazıp 7000'e gönderdiğimizde telefona şifremiz geliyor ya, o mesajı gönderemiyorum. Şifre almak için atılan mesaj ücretsiz yazıyor ama yinede smsten gitme gibi bir durumu olabilir mi? Çünkü benim hiç kontörüm yok ekside birde. Vodafone yanımda şifre gelmiyor kısaca.VodafoneBaşarısız diyor Vodafone yanımda şifre alamıyorum ne yapacağım?
Vodafone sitesinden şifre alamıyorum, ne yapmalıyım?
Online işlem kanalları günümüz dünyasının vazgeçilmezi oldular. Tek tuşla işlemleri halledebilmek zamandan tasarruf ettirdiği kadar sıkıcı evrak işlerini de ortadan kaldırmış durumda. Vodafone şifre alamıyorum demişsin, ben sana sorununun çözümü için birkaç yol önerebilirim.
Vodafone Yanımda Şifre Alma Hatası Nasıl Düzelir?
Öncelikle online işlemler için şifre alma işlemini doğru yaptığından emin olalım. Vodafone Yanımda uygulamasından online işlemler yapabilmek için şifreyi;
SMS ile; "SIFRE" veya "S" yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek,
Yukarıdaki yolları izlediğin halde Vodafone yanımda şifre alamıyorum diyorsan bunun birkaç nedeni olabilir.
İlk olarak SMS ayarlarını kontrol et. Bu ayarların doğru olarak yapılmamışsa SMS gönderimi gerçekleşmez. Bu konuda Vodafone müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsin.
İkinci olaraksa şebekenin çektiğinden emin ol. Çok basit bir olay olsa da yeterince çekmeyen bir yerden SMS atmaya çalışıyorsan mesajın ulaşmaması normal. Şebekenin iyi çektiğinden emin olmalısın.
Son olaraksa hesabında bakiye olduğundan emin ol. Her ne kadar Vodafone Yanımda uygulamasına giriş için şifre alma işlemi ücretsiz olsa da hesabında mutlaka bakiye olmalı SMS'in iletilmesi için.
Vodafone Yanımda
Senin başına gelen Vodafone yanımda şifre gelmiyor sorunu bakiye yetersizliğinden kaynaklanıyor gibi görünüyor. Bunun için de bakiye yüklemelisin. Bunun için Vodafone Yanımda uygulamasını kullanabilirsin ya da Vodafone online işlemler kısmından kolayca yükleyebilirsin. Ancak sen giriş yapamadığın için bu yöntemler devre dışı. Vodafone cep merkezlerinden, büyük zincir marketlerden kolayca telefonuna TL yüklemesi yapabilirsin. Bakiye yükledikten sonra online işlemler için SMS gönderebilirsin.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu arada operatörünü değiştirmek istersen, en iyi çeken hat hangisi buradan öğrenerek yeni operatörüne karar verebilirsin. :)
En İyi Cevaplar