İnternet & Teknoloji Vodafone yanımdaya giremiyorum neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu yazı çıkıyo sürekli neden olabilir acaba Güncellemeler+1 yıl Tamam arkadaşlar düzeldi gibi Vodafone yanımdaya giremiyorum neden? Cevapla Vodafone Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Bence silip yükle ya da bekle. 0 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Ne zaman düzgün çalıştı ki zaten ise yarayacagi zaman bozuk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bende de oldu bugün deli oldum 😤😤 yazılımsal sorun var sanırım. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Geçer ama demi Yorumla umeyirarsln +1 yıl Geçer tabi ki Yorumla Soran +1 yıl He tamam sağol abim Yorumla umeyirarsln +1 yıl Rica ederim Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Wifi kapat 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yine olmuyo Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Uygulamayı güncelle Yorumla Soran +1 yıl Sildim tekrar indirdim de bisey olmadı güncelleme de gelmedi hala Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Uygulamada sorun yok Yorumla Soran +1 yıl Ee neden bende öyle ki acaba Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Bilmem Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Vpn ile bağlan gir Yorumla Soran +1 yıl Sorun internette değil Yorumla Soran +1 yıl Uygulama da benim telde Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Girip napcan acaba merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Video izlicem 😂😂İnternetim bitti İnternet yapacam daaa Yorumla Akbulutmersin +1 yıl 😆😆😆 başkasinin telefonundan girmeyi dene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence silip yükle ya da bekle.
Ne zaman düzgün çalıştı ki zaten ise yarayacagi zaman bozuk
😂😂
Bende de oldu bugün deli oldum 😤😤 yazılımsal sorun var sanırım.
Geçer ama demi
Geçer tabi ki
He tamam sağol abim
Rica ederim
Wifi kapat
Yine olmuyo
Uygulamayı güncelle
Sildim tekrar indirdim de bisey olmadı güncelleme de gelmedi hala
Uygulamada sorun yok
Ee neden bende öyle ki acaba
Bilmem
Vpn ile bağlan gir