İnternet & Teknoloji Vodafone müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum, bir çözümü var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Surekli tobiye yonlenderiiyor var mi bunun bi çözümü sinir krizi geciriyorum? Güncellemeler+1 yıl Vitrine düşmüşüm kurban olim cevap verinnnnn? Vodafone müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum, bir çözümü var mı? Cevapla Vodafone Soruları Müşteri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. Tweet at seni arasınlar ben her şeyi oradan çözüyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cozume bak anasini satim koskoca sirket ahha Yorumla orkob17 +1 yıl Ben neler yapıyorum bilsen Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 917 cevap paylaştı. Müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum de sürekli. Olmazsa adımlardan şikayet vs. Seç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sürekli söylüyorum tuslamali menüye aktariyor Yorumla UniversalSoldier +1 yıl Aynn ondan Yorumla
siyahbeneklijaguar Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İlla ki yönlendirme olur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayirr hicbir secenekde yondendirme yok Yorumla siyahbeneklijaguar +1 yıl Tekrar kpt ara Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor Yorumla siyahbeneklijaguar +1 yıl Bende oluyorsu da yoğunluk dan ötürü olabilir Yorumla Soran +1 yıl 😭😭😭😭😭😭😭 Yorumla
Nail2022 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Küfretmek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten ulasabilsem edicem artik o raddeye geldim Yorumla
ȺყαBαƙαɳ Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 97% +1 yıl zordur orasi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zor degil cok zor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tweet at seni arasınlar ben her şeyi oradan çözüyorum
Cozume bak anasini satim koskoca sirket ahha
Ben neler yapıyorum bilsen
Müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum de sürekli. Olmazsa adımlardan şikayet vs. Seç
Sürekli söylüyorum tuslamali menüye aktariyor
Aynn ondan
İlla ki yönlendirme olur
Hayirr hicbir secenekde yondendirme yok
Tekrar kpt ara
Olmuyor
Bende oluyorsu da yoğunluk dan ötürü olabilir
😭😭😭😭😭😭😭
Küfretmek
Gerçekten ulasabilsem edicem artik o raddeye geldim
zordur orasi
Zor degil cok zor