Şimdi bişey diyicem size ben bir ara bu adamın düğününe takmıştım çok çok beğenmiştim düğününü ve kendisini böyle samimi olduğum arkadaşlarıma hususi oturtup izletirtim onlarda çok begenirdi. Sonra boşandılar... Şimdi biz bunlara nazar mı degdirdik yoksa olacağı varmis olmuş mu? Kusura bakma arkadaşım senin sorunun altına soru sormak biraz garip ama bu fotoğrafi görüp aklıma gelmişken sorayım dedim
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Seninle alakası yok , kız bu şebeğin mal olduğunu anlamış , hatasından geri dönmüştür.
Ona gelene kadar futbolu bırakması gereken bir yığın çöp var, en başta da hasan ali kaldırım 75 dakika boyunca ayağına gelen her topu geri pas olarak verdi. Rakip korner bayrağına yakın yerden bile kalecisine ya da stoperlere topu vererek geri pas yaptı. Gerçek bir çöp
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onlar zaten çöp ama her şey 10 numaranın başının altından çıkar , cenki onun yüzünden kullanamıyoruz , kanatları kullanamıyoruz , okay ayrı bir çöp, ligte bunlardan daha zımba gibi oyuncular var , hakan çalanoğlu çok çok düşürüyor takımı , sürekli top kaybı yapıyor ve ucuz paslar atıyor , bildiğin balon.
Terimin olduğu yerde sonuna kadar beklemesini bilcen , üstelik o zaman ki oyıncuların hepsi terime karşı ve şimdi milletin yuhladığı kişilerdi , Fatih Terimle hep uğraşıyorlar ama yedirmeyiz bu sefer.
Bence Hasan Ali bıraksın, objektif olalım gol atamadı diye gömmeyelim
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Milli takımın 10 numarası bu 10 , bir asist yapamıyorsan, gol atmayı beceremiyorsan, tehlike yaratamıyorsan, pas vermeyi beceremiyorsan, oyun kuramıyorsan, koşmuyorsan, ortada mal mal gezip dolanıyorsan , sen futbolu bırakmalısın ya da milli takımı.
En İyi Cevaplar