⚽😎😍? TV8'de yapılan ankette "Süper Ligin en yakışıklı oyuncusu kim?" şeklinde soru soruldu. 🔱Donk- % 54 🔱 Karius-% 46 O ne kardeşim öyle adamla dalga geçer gibi:D #bCeren1903
Donk ve Karius arasında yapılan VS 'de, Donk daha üstün çıktı. Sizce hangisi daha yakışıklı?
Aşşağıdaki yorumları okudum da ne kadar saçma insanlar var sitede 😂
neyse cevabım şu. Bu sonucu adamın zenci olmasına bağlıyorum. Sarışınlar daha yapmacık gözüktüğü için zenci daha çekici gelmiş demek ki insanların gözüne. Ama o zencinin beyaz olduğunu hayâl etsene bir. Kesinlikle herkes Karyus'u seçerlerdi. Karyusun yüz hatları idael ölçülerde olması çok daha çekici zannımca.
Valla ya. Hele biri yazmış yok kızlar azgın da yok şöylede töbe yarabbim ya. Allah Allah çıldırttı adam sinirden. Takıldığı şey soruda futbolcuların arasında ki kızın resmi. Var mı böyle bir mantık ya. Kızı görmedim bile daha önce. Olabilir belki...
Değmezde sinirleniyorum işte böyle saçma sapan türlere, hayır bide defans ta değil takım falan olsa neyse dicem. Cins gibi böyle bir görsele takılır mı bir insan. Bak görüyo musun hâlâ böyle kalmış sinir. Ehem neyse sakin olalım bari;)
97 yaşında değilim zaten 115'ti normalde. Sitenin doğum tarih girişinde 1903 yoktu mecbur ŞAMPİYON olduğumuz yılları yaptım. İdare edicez artık. EyvaAllah sağolasın, sende...
Mohammed Salah zaten yetenekli bir futbolcu, zıttını söylemedim ben. He ama eğer dünya çapında dersen bir sürü ôrnek futbolcu var. Mohammed Salahı tekil katmam.
Paylaştığınız görseldeki kadın tam da o azgın kadınlardan örneklik bir numune konuyu tam 12'den vurmuşum sırf üslubumu beğenmediğiniz için beni sorunuzdan kovmaya çalılıyorsunuz.
Onunla bir alakası yok. Ben ortadaki kadını tanımıyorum bile. Konuyu o şekilde fotoğraflamışlar beni ilgilendirmez. Benim sorum Karius mu Donk mu. Yok kızlar azmış da yok şöyleymişde... Benim bir ilgim yok. O kategoride bir soruya denk gelirsen söylersin.
Bir erkek olarak hiçbir hemcinsime çirkin ya da yakışıklı demem midem kaldırmaz. Donk ve kariusla ilgili yorum yapmayacağıma göre ortadaki kadına yorum yaptım. Bana değil bu görseli paylaşana kızınız.
Yahu ben niye o kıza şu anda kızıym. Miden kaldırmıyosa soruda "Alakasız görüş" paylaşma. Programı izlemedim ne konuştular bilmiyorum. Şu an sonuca göre soru sordum. Kendi kendine triplere girme. bir bak bakıym yorumlara senin gibi ilginç biçimde havalara giren var mı.
Siz sözel ben görsel yaklaşıyoruz anlaşılan ancak sitede otomatik görsel koyma işleri karıştırıyor bu kesin. Moderatörlere sesleniyorum düşük xperlerle uğraşın biz yüksek xperleri birbirimize düşürmeyin. Sevgiler saygılar...
Hayır görseli ben koydum. Görseldeki kızdan bir haberim yok. Haber kaynağı bu biçimde yerleştirme yapmış. Bende herhangi bir uygunsuzluk görmedim. Kızın biyeri mi açık... Kız hakaret eden bir kızmı... Kız tanınan bir kız bile değil. Niye koymaktan çekiniym. Anlamıyosun "Kızı tanımıyorum, görmedim, duymadım!"
Sinirlendiriyosun beni saçma sapan. Sana ne kardeşim. Resmi böyle yapmışlar sen tanıyosan kızı biz tanımıyoruz. Sanane resimden. Git AllahAŞKına saçma sapan boşu boşuna germe beni.
Görmediğiniz kızı savunmanızı da ben anlamadım ama birbirimize zıt olmamız birbirimize saygı duymamıza engel olmamalı güzel bir soruya güzel bir yorum yaptığımı düşünüyorum ve o kız ve onun benzerlerinin tamamı bence azgın. Teşekkürler. Şaka değil insanım ben size kişisel laf sokmadım lütfen siz de bana sokmayın.
Bir soru anlam bağlamının ötesinde üslup bağlamında da cevaplanabilir. Felsefe doktorası yapıyorum. Ve soruyu benden daha fazla özümseyebilen kimse görmedim.
Düzgünce bir soru sorduk. Kız veya erkek olman etki etmez. "Futbol" ve "takım" dediğimiz içerikler geneli ilgilendirir. Seni ilgilendirmiyosa yorum yapmak zorunlu değil.
En İyi Cevaplar