📛🎩❎⚽ Yine aynı şekilde "çirkeflik" kapsamında birden fazla bir sürü futbolcu var gerek yabancı takımlarda gerek TÜRK takımlarımızda. Sadece bir futbolcunun özelliğine göre tüm takımı o çirkefliğe almak doğru olmaz. Belli bir kanıt, günümüzde açıkça yaşanmışlığı olması lazım. Ben önceden söylüyorum, aman diyim görüşlerde takım karıştırıp ortaya herhangi bir atak (saldırı) oluşturmayın. Zaten BEŞİKTAŞ konusunda takıntılıyım. Tüm takıma laf edip, germeyin. Defans saatim değil şu an;) Futbolcu elbette serbest, herkesin kendi fikri.
@Ozancimbenim caner bizdede oynadı biz millet olarak kavramlar üzerinde çok oynarız, kavramların içeriğini gerçek anlamına bakmadan aklımızda oluşmuş yalan yanlış şeylerle çorba gibi onuda bunuda ekleriz... yorumlardada okudum bazı yazılan isimler aslında futbol oyunu içinde çirkeflikle tanımlanamayacak ama oyuncu hırsı, kontrol edilemeyen oyuncu hırsı ile tanımlanacak durumdaki oyuncular aslında... çirkeflik daha çok futbol oyunu dışında futbol ile ilgili olmayan hareketlerdir. Burdaki oyuncuların geçmiş kariyerlerine bakıldığında (oynadığı takımlardan bağımsız olarak) korner kullanıldığında rakibinin yüzüne tükürmesi, bir başkası rakibi oyuncuyu gözüne kestirip hakemin görmediği yerde kafa atması, bir başkası topu kaptırdığında anlık hırsına yenilip rakip oyunculara birden fazla oyuncu sağlıgını tehlikeye düşüren ve futbol dışı sert faülleri, bir digeri Türkiyede artık oynamadığı halde twitter üzerinden halen twit atması ve içerikleri vs... vss...
yorumlara baktım Quaresma yazmışlar. takımını koruyup gol sevincini adam gibi yaşayan bir adam nasıl çirkef oluyor? ona gülüyorum ben. diyecek bir şey bulamıyorum.
@IMKANSIZASK60 anladığım kadarıyla sende benim gibi Galatasaraylısın.. Hagi mükemmel bir futbolcu olmasına rağmen sinirlerine hakim olamayıp birçok çirkeflik yapmıştır.. Mesela erol ersoy (hakem) saldırıp tükürmesi, uefa final maçında futbolcunun sırtına vurması, teknik direktör iken cep telefonu çalındı sanıp kayserilere hırsız diye bağırması..
En İyi Cevaplar