Trabzonspor - Galatasaray maçını Fırat Aydınus yönetecek, maç saat 21:45'de başlayacak. Maçı kim kazanır? Maç sonucu tahmininiz nedir? Skor tahmininiz var mı?
Galatasaray'ın muhtemel ilk 11'i
Muslera
Nagatomo Serdar Maicon Mariano
Ndiaye Fernando
Onyekuru Belhanda Emre Akbaba
Eren Derdiyok
Trabzonspor'un ilk 11'i
Onur
Novak Mustafa Akbaş Hosseini Pereira
Sosa Onazi
Olcay Abdülkadir Ömür Yusuf Yazıcı
Rodallega
Sizce Trabzonspor - Galatasaray maçı nasıl sonuçlanır?
Galatasaray ilk golü atıp, öne geçer. İkinci yarının son bölümleri yaklaşırken Trabzon bir tane atar ve berabere biter diye düşünüyorum. Beşiktaş taraftarı olarak, her iki takıma da başarılar diliyorum : )
Trabzon kendi sahasında taraftar desteği arkasında olacak. Galatasaray kadro ve tecrübe olarak daha iyi durumda. Öncelik tercihim beraberlik ama diğer sonuçlara da şaşırmam.
4-1 Gs alır diyorum. Belki düzgün bir forvetimiz yok ama savaşçı hızlı kontrollü orta saha oyuncularımız var :)
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Merak etme bir forvetimiz var Eren Derdiyok, şu an'a kadar iyi performans veremedi ama şimdi tek forvet kaldı imparator Ereni motive edecektir sakatlık yaşamazsa bizi idare eder. Onyekuru ve Sinan Gümüş'de forvet hattında değerlendirilebilir.
Şakasına takılıyorum zaten😊Valla ilk defa bir maçın sonucunu tahmin edemiyorum Trabzon bize ters takım adamlar bize karşı Şampiyonlar ligi maçı gibi hazırlanıyorlar birde çok ballı oluyorlar geçen maç orta sahadan vurdukları gol oldu😂
@Berkayy98 ts kazansın istiyorum yoksa ligin başında ligten kopup yine bize saracaklar 2010-11 şampiyonuz falan deyip, ts yönetimi kendi beceriksizlğini kapatmak için bize yönlendirecek tsli taraftarları ki bu çok can sıkıcı olur :)
Neden avutayım 4 sene önceki 4-1 lik galibiyet ve aramızda geçen maçlarda 20 galibiyet üstünlüğümüz bulunurken bğyğk takımlar kupalarıyla küğk takımlar büyük takımlara ksrşı aldıkları zaferlerle övünür ilk önce karadeniz takımlarına sahip çıkın büyüksünüz ya hani
Gayet gerçekçi bakıyorum şöyle ki derbi maçlarında orta sahalar maçın kaderini çizer; Fernando ve Ndiaye çok güçlü ikili hem fizik hem teknik oyuncular, Trabzonda Onazi sadece koşar, Sosa ise ikili mücadeleye giremez ağırdır ve pas atmaktan başka iş yapmaz.
En İyi Cevaplar