Moda & Stil Kışın bebek gibi sarmalanmak güzel mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 411 Yapay Zekaya Sor Ben de bazen böyle olmak istiyorum 👶🏼🍼☺️#EdamedaKışSporGiyim #Decathlon ❄ Güncellemeler+1 yıl Güncelişko Kışın bebek gibi sarmalanmak güzel mi? Cevapla Bebek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel ama bebek gibi sarmalayacak birini bulmak zor 😂 1 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kendi kendine yap 🤣 u Barış_LonelyForever +1 yıl Abla sen beni sarmala ya da sarıl aynı şey değil mi 🤣 Edameda06 +1 yıl 😂 Tamam oluyyy bebiş u Barış_LonelyForever +1 yıl Yaa işe bu 😂 Edameda06 +1 yıl 🍼👶🏼 u Barış_LonelyForever +1 yıl İngaa 🤣🤣 Edameda06 +1 yıl 😂 😂Oyş
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Selam gadası 🙃Elbette insan kendini bebek gibi hissediyor. 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bebiş çok tatlı maşallah 😊Rahat hareket edecek kadar olmalı, ben sıkılırım. 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet kundak gibi de olmamalı 🤣 Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Mesela ince trikolar var sıcacık 🙂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Onlara mı sarılalım Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Tabi hem kilolu göstermez, hem sıcak hemde şık😊 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet,😂 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bugün hava o kadar soğuk ve rüzgar var ki bebek gibi sarmalansa da lahana gibi kat kat giyinsem de hiç bir etkisi olmuyor yine donuyorum 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet bugün çok soğuktu 🥶 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl hıc sevmem.Kısı oyuzden cok sevıyorum. Cok kalın gıyınmeme gerek kalmıyorum.Sureklı derece 45 ın uzerınde 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl İzmirde kış hiç bir zaman kış değildir Yorumla Sarpergülsoy +1 yıl Sadece ızmırde degılım kı.Konya Sakarya Antalya İstanbul Kars Ankara Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl ne kadar tatlı bir bebek bu böyle :)ben zaten böyleyim bu arada :D 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Aşırı tatlı Yorumla KremalıKraker +1 yıl yanaklarını sağa ve sola çekicen bunun aşağı yukarı :D :D Yorumla Edameda06 +1 yıl Ayyy evet 🤣🥰 Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çokta tatlıymış evlenip çocuk yapasım geldi 🤠🤠🤠🙈🤗😃 1 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evlen Yap 😂 Yorumla Sefir34 +1 yıl Bunun için ne lazım bil bakalım kanka 😅😅😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kadın Yorumla Sefir34 +1 yıl 😅😅 evet güvenilir bir kadın 😃😃😁🙂🙂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayırlısı be gülüm 😂 Yorumla Sefir34 +1 yıl Hayırlısı 🤣🤣🤣 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ay ben bunalırım o kadar sıkıntıya gelemem 🤦♀️ 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Aşırı üşürken güzel olabilii 👶🏼 Yorumla Amanoof +1 yıl Üşümekten nefret ediyorum bu doğru ama lahana bebek yine benlik değil 😁 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 😂 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bence bu konuda hakkında bebeklerin fikirlerini almalıyız 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kesinlikle 🤣 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl ben kış adamıyım üşümeyi seviyorum ama tir tir titremek istemem hastalanmak hele hele hiç biraz alayım biraz 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hayır beni aşırı bunaltır. Çok soğuksa tişört üstüne kazak ve polar yeterli bana. Çok sıcak olunca kazağı çıkartıyorum tişörte geçiyorum 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kendi bilincimi kazandığım 2 yaşımdan beri kendimi sarmalatmam rahat olmalı vücudum kiyafetler boğar beni az kıyafet çok rahatlık mis 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl PARDON evlen bebeğine sarıl vakit geçiyor sonra tüp tedavisi bile fayda etmez 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl demek böyle olmak istiyorsunseni koca büyümüş güzel cici bebek 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet ben büyümüş bir bebeğim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Evet sarın beni kundaklara Ben bir bebegmmmBana süt verin 2 1 Yorumla cemsie +1 yıl hmmmmmmm Yorumla
Kemtemin_ Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Sarmalanmayı hiç sevmiyorum. Kat kat oluyor. Hareket edemiyorum 🙄 1 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet, neyse ki beni bebek gibi sarıp sarmalayan biri var. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bebek değil de daha çok lahana gibi sarmalanabiliyoruz :D Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Lahana sarması gibi gezelim etrafta diyosun :)) 1 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet 😅 Yorumla David_Caine +1 yıl Ahahahahh 😅😅 tamamm naapalim 🙈 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kat kat giyin Yorumla David_Caine +1 yıl Tamam bakk sen de güzel güzel giyinn ki güzelliğin üşümesinn :) Yorumla Edameda06 +1 yıl Giyiyorum 😬😆 Yorumla David_Caine +1 yıl Aferinn sana 😂😂 üşümesin sakın minik edaa😇😇 Yorumla
Krykos Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl O bebeklere mahsus bir şey 😂 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Biz de bebek oluruz ne var Yorumla Krykos +1 yıl Olalım o zaman ☺️ Yorumla Edameda06 +1 yıl İngaa 🍼🤣 Yorumla Krykos +1 yıl ma ma 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Jxjdjjsjsj Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Hiç sarmalanmadım öyle , boğulurum ben 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evet kendimi battaniye ile sardım çok güzel 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Lahana gibi kat kat giyinmek çoksel asdjdk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Güzel ama bebek gibi sarmalayacak birini bulmak zor 😂
Kendi kendine yap 🤣
Abla sen beni sarmala ya da sarıl aynı şey değil mi 🤣
😂 Tamam oluyyy bebiş
Yaa işe bu 😂
🍼👶🏼
İngaa 🤣🤣
😂 😂Oyş
Selam gadası 🙃
Elbette insan kendini bebek gibi hissediyor.
Bebiş çok tatlı maşallah 😊
Rahat hareket edecek kadar olmalı, ben sıkılırım.
Evet kundak gibi de olmamalı 🤣
Mesela ince trikolar var sıcacık 🙂
Onlara mı sarılalım
Tabi hem kilolu göstermez, hem sıcak hemde şık😊
Evet,😂
Bugün hava o kadar soğuk ve rüzgar var ki bebek gibi sarmalansa da lahana gibi kat kat giyinsem de hiç bir etkisi olmuyor yine donuyorum
Evet bugün çok soğuktu 🥶
hıc sevmem.
Kısı oyuzden cok sevıyorum. Cok kalın gıyınmeme gerek kalmıyorum.
Sureklı derece 45 ın uzerınde
İzmirde kış hiç bir zaman kış değildir
Sadece ızmırde degılım kı.
Konya Sakarya Antalya İstanbul Kars Ankara
ne kadar tatlı bir bebek bu böyle :)
ben zaten böyleyim bu arada :D
Aşırı tatlı
yanaklarını sağa ve sola çekicen bunun aşağı yukarı :D :D
Ayyy evet 🤣🥰
Çokta tatlıymış evlenip çocuk yapasım geldi 🤠🤠🤠🙈🤗😃
Evlen Yap 😂
Bunun için ne lazım bil bakalım kanka 😅😅😅
Kadın
😅😅 evet güvenilir bir kadın 😃😃😁🙂🙂
Hayırlısı be gülüm 😂
Hayırlısı 🤣🤣🤣
Ay ben bunalırım o kadar sıkıntıya gelemem 🤦♀️
😂 Aşırı üşürken güzel olabilii 👶🏼
Üşümekten nefret ediyorum bu doğru ama lahana bebek yine benlik değil 😁
😂 😂
Bence bu konuda hakkında bebeklerin fikirlerini almalıyız
Kesinlikle 🤣
ben kış adamıyım üşümeyi seviyorum ama tir tir titremek istemem hastalanmak hele hele hiç biraz alayım biraz
Hayır beni aşırı bunaltır. Çok soğuksa tişört üstüne kazak ve polar yeterli bana. Çok sıcak olunca kazağı çıkartıyorum tişörte geçiyorum
Kendi bilincimi kazandığım 2 yaşımdan beri kendimi sarmalatmam rahat olmalı vücudum kiyafetler boğar beni az kıyafet çok rahatlık mis
PARDON evlen bebeğine sarıl vakit geçiyor sonra tüp tedavisi bile fayda etmez
demek böyle olmak istiyorsun
seni koca büyümüş güzel cici bebek 😂😂
Evet ben büyümüş bir bebeğim
Evet sarın beni kundaklara
Ben bir bebegmmm
Bana süt verin
hmmmmmmm
Sarmalanmayı hiç sevmiyorum. Kat kat oluyor. Hareket edemiyorum 🙄
Evet, neyse ki beni bebek gibi sarıp sarmalayan biri var.
Bebek değil de daha çok lahana gibi sarmalanabiliyoruz :D Keyifli günler..
Lahana sarması gibi gezelim etrafta diyosun :))
Evet 😅
Ahahahahh 😅😅 tamamm naapalim 🙈
Kat kat giyin
Tamam bakk sen de güzel güzel giyinn ki güzelliğin üşümesinn :)
Giyiyorum 😬😆
Aferinn sana 😂😂 üşümesin sakın minik edaa😇😇
O bebeklere mahsus bir şey 😂
Biz de bebek oluruz ne var
Olalım o zaman ☺️
İngaa 🍼🤣
ma ma 😂😂
Jxjdjjsjsj
Hiç sarmalanmadım öyle , boğulurum ben
Evet kendimi battaniye ile sardım çok güzel
İnsan bunalır ya 🙄
o sarmalaycağım kişiye bağlı🥳