Redamancy-4 | Bebek Bakımı konusunda 566 görüş paylaştı.
Master
4 ay
Çıkartırdım ya çıkması lazım hatta bilerek öyle çok aşırı kalın giydirmezdim çünkü alışması lazım hatta bir şey okumuştum Rusya’da mesela Doğunca bebekleri direkt olarak soğuk suyun içine bir kere böyle sokup çıkartıyolarmış ya da öyle bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam eğer özellikle mesela insanlar soğuk bir yerde yaşıyorsun zaten o çocuğu İtibaren çalıştırmak zorundalar çok narin büyütürsen çocuğun bağışıklık sistemi tam olarak oturmaz her şeyi hasta olur
Çıkarabilirdim. Uzun süreli olmazdı ve korumalı olurdu fakat mutlaka kış ayında çıkarır alışmasını sağlardım. Bebeklikte alıştırılmalı ki ileride ufacık bir mikropta, soğukta bağışıklığı güçsüz olmasın. Herşeyin aşırısı zarardır sadece, olması gerekeni almalı.
aslinda kontrolü şekilde kısa da olsa çıkarmak çok sağlıklı, bağışıklığı güçlendiriyor. Soğuk Ülkelerde hata çok normal yaz, kış demeden Bebek ve küçük Çocukların belirli bir süre hergün Aile ya da Kreş, Okul ile çıkması ve cok daha az kırılgan oluyorlar böylece
Cesaret etmek değil de hasta olunca kiyamama onun hasta olmasına aglamasina dayanamama küçücük daha o kaldıramaz ağır ağrıları biz bile en ufak soğukta hasta olunca yataktan kalkamıyoruz ben çocuklarımı dışarı çıkarmam kış günü arada bi karı gosteriyorum geri giriyoruz içeri zaten kendi üşüdüğünü fark edip içeri kaçıyor.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
4 ay
Bebekleri kat kat giydirip bebek arabası ile dışarı çıkarılmasını tavsiye ederim. Ben yurt dışında yaşıyorum doktorumuz tavsiye etmişti. Oğlum şu an 3 yaşında ve biz sık sık bebek arabası ile dışarı çıkıyoruz. Bebeğimin uykusu çok düzenli ve hiç hasta olmadı çok şükür.
En İyi Kız Görüşleri