+1 yılHem cesaret hem özgüven ister.
Her şeyden önemlisi, şişme mont kişiyi gereğinden fazla şişman gösterebilir. Bu yüzden doğru bir fiziğe sahip olmak önemlidir.
Ayrıca nispeten uzun boylu olmak önemlidir aksi taktirde şişme mont kişi üzerinde çok kötü dualrabilir. Kısa boylu birisinin şişme mont giydiğini bir düşünün. Kesinlikle yakışmazdı.
Tespitlerimi bu kadardı okuduğunuz için teşekkürler😊
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞişme mont tercih etmem bana yakışacağını açıkçası düşünmüyorum. Kilolu biri değilim ama şişme mont giyersem yürüyen futbol topu gibi olurum. Tabiki giymek isteyen giyebilir yakışana yakışıyor
13 Yorumla- +1 yıl
İşte o çıta gibi zayıflık bende yok🤭
+1 yılCesaret değil incecik bel sıfır göbek istiyor 😅 kilolu ben onu giysem iyice Adile Naşit olurum ne gerek var herkes kendine uyan şeyi giymeli 😅
12 Yorumla- +1 yıl
İşte kilo olmasına rağmen giymek için cesaret ister, giyen var çünkü 🤣
- +1 yıl
Evet bu açıdan öyle 😅
göbek kiloda varsa buna benziyor giyen
11 Yorumla- +1 yıl
😂 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılSelam gadası 🙃
Kişilerin ne dediğine takılacak yaşı çoktan geçtim. O yüzden şişme mont dahil hoşuma gider her montu giyerim.
10 Yorumla
u +1 yılHayır bence cesaret istemez
10 Yorumla
+1 yılBunun gri versiyonu vardı bizim bir arkadaşta. Mustafa Topaloğlu gibi geziyordu. Daha önce de söylemiştim. Bundan bahsediyordum. Kıza zorla monttan nefret ettirdim 🤣
14 Yorumla- +1 yıl
Telif hakkı alayım 😀
- +1 yıl
Gülme ciddiyim 🤔

Bir ben sevemedim şu michelin kızlarının giysilerini 🤦♀️
13 YorumlaSayılmaz. Yıllar önce giyinirdim, kendime pek yakıştırmazdım. Ama dışarıda kimin üzerinde görsem on numara dururdu. Bir bana yakışmıyor sanırım.
12 Yorumla
+1 yılGiyerim ya ne olacak en fazla şişmanman olurum 😂🤣
134 Yorumla- +1 yıl
Bize bu hayatta şişme montu çok gördüler usta 🤣🤣😂🤣🤣
- +1 yıl
Ya öyle bir replik vardı 😂🤣
- +1 yıl
Ben de sadece o repliği hatırlayıp uyarladım şişme monta 😂🤣
- +1 yıl
Montaladım yani 🤣😂🤣
- +1 yıl
Her şeyi birleştirdim montaladım montu 🤣😂🤣
- +1 yıl
Olur olmaz diyen varsa çıksın ikimizin karşısına iki Angaralinin la bebe demesinin Kudretine kim dayanır 😂🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ödleri şah damarlarını keser korkudan ben aktaşta bulundum yani çin çindi zaten adamın poposunu keserler vallahi 😂🤣
- +1 yıl
Bir kere beni denediler baktılar robokop gibi adamım kaçtılar 😂🤣
Terminatöre bağlamadan abi ver elini opelim harçlık ver dediler 😂🤣🤣 - +1 yıl
Mahalle arkamızda kolay değil öyle bizim çöplükte horoz olmak 😂
- +1 yıl
Yanımda hep Denizli horozu taşırım ben otemeyince o öter 🤣😂😂
- +1 yıl
Küçükken kafama atladı benim halen izi alnimda duruyor 🤣😂
- +1 yıl
Evet ya bizim ev bahçeli komşu kadir amcanın babasının adını unuttum onun horozu beni beğenmiş gıdık almak isterken ben korkunca alnımı öpmüş
Bayram değil seyran değil beni niye gagaladin dedim 😂🤣 - +1 yıl
Ben eskiden kıza benziyordum
Uzun saç
Yeşil ve maviye çalan göz
Düz çene
Al yanak
Bal dudak
Seksi vücut horoz beni beğenmiş galiba sonrası dış döllenme 😂🤣🤣 - +1 yıl
Sonra o horozu kesip yedik 😂🤣
- +1 yıl
Bana bulaşanı yiyorum bir kerede sinek kafamda dönüyor yüzüme carpiyor olduremedim de açtım ağzimi içine girdi onu da yedim😂🤣🤣
- +1 yıl
Midene acılı adana kebap söylüyorum tamam 😂🤣🍢🍡
- +1 yıl
Ne yidin 😂
+1 yılYoo sadece olduğundan daha şişman gösterir 🙂
111 Yorumla- +1 yıl
Görünümüne önem veren biri için akıllıca değil ancak kendine her koşulda güvenen bir güzel için sorun değil 🙂
- +1 yıl
Tamam bir şey demedim 🙂 Hem sen tombişkende güzel olursun, en başta yüzün çok güzel zaten 🙃
- +1 yıl
Rica ederim doğruyu söyledim 🙂 Yinede sen tombiş olma hep böyle kal. Güzel & Bakımlı 🙂
- +1 yıl
Herkeste değil 🙂 hem sağlıklı olmak için kiloya dikkat etmek gerekmez mi?
- +1 yıl
Hem yeri geldiğinde olur ya kucaklamak gerekir yerinden kalkmazsa kötü 🤣
+1 yılrüzgarda paraşütü açılmış dağcı gibi olunur :D :D
soğuktan buz kesilsem de giymem ben bunu11 Yorumla
+1 yılKaban, trençkot giyerim ben. Şişme mont çocuk gibi gösteriyor. Fazla erkek işi. 👎
13 Yorumla- +1 yıl
Hele kısa boylular hiç giymesin yürüyen mont oluyorlar ahahaha
Takıntılı olan kişiler için cesaret ister diye düşünüyorum hele de kilolu gösterir diye eleştiri alıp morali bozulan insanlar için durum öyle ama umursamaz kişiler için sıradan bir durum
11 YorumlaŞişme mont pek sevmiyorum kızlara güzel gidiyor 😊⭐ Ama erkeğe deri ceket yakışıyor (Amirim)
10 Yorumla
+1 yılkışın işe yarar motorcu tulumu gibi yere düşünce seni korur
10 YorumlaCidden çok kilolu gösteriyorlar o sebeple biker mont veya düz kaban tercih ediyorum.❄️
10 YorumlaHiç tarzım değil ben kaşe tarzı seviyorum ya da parka
10 YorumlaHayır, kadınlara ve erkeklere çok yakışıyor bence
10 Yorumla
+1 yılHayir neden cesarer istesin? Kizlara yakışıyor bence
10 Yorumla
+1 yılŞişme mont giymenin cesaretle ne ilgisi olabileceği hakkında bilgi verebilir misin? Çünkü ben bağlantı kuramadım.
03 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeyi görmemişim benim hatam. Şişme mont giymek veya giymemek çok önemli değil, bahar ve yaz aylarında tişört giydiğin zaman zaten insanın fizik kalitesi ortaya çıkıyor. Şişme montu tercih edenler, hoşlarına gittiği için ve soğuktan korunmak amacıyla giyiyorlar. Senin dediğin gibi daha geniş görünmek amacı ile bu montları tercih ediyorsa bir insan, bu cesaret değildir tam aksine özgüvensizliktir. Küçük hesapların adamıdır. Eline de hiçbir şey geçmez. İyi günler dilerim bacım.
- +1 yıl
Bence fiziğini tanıyıp ona göre giyinmektir. Özgüvensizlik değildir. Yazın tşört giydiğinde fizik kaliten ortaya çıkıyor olabilir ama yazın da ona göre giyinirsin zaten yani yine kiloyu daha kamufle eden tşörtler giyersin. İyi giyinen insan öyle yapar yani. Size de iyi günler.
+1 yılNeden cesaret istesin kışın ne bulursan giyeceksin hasta olmaktan iyidir kışın modası mı olur millet donma uğruna neler giyiyor çekilir mi kışın defile düzenlemeye
00 Yorumla
+1 yılevet ya sisme mont icin yaratilmis vücutlr var resmen o kadar üstün bi tasarim ki havali olmayanlar giyemez yani o derece ben giyiyorum cunku cok havaliyim falan
00 Yorumlaalaka genç gösteriyo bi kere sadece evet kolları falan şişiriyo ben severek giyiyorum valla
00 Yorumla
+1 yılmont uzayda tasarlanmış galiba 😂
13 Yorumla- +1 yıl
ahhaaaa gurban olam edoşuma 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
mustafaya fotosunu atacam bu montun ve böyle bir montu tasarlamak için uzayda nelerden ilham aldın diye soracam bunun için kaç uzay mekiği kullandın personel dünyadanmı gitti yoksa ordaki yerli kadrodanmı yardım aldın diye soracam
+1 yılZayıf, çelimsiz insanlara yakışıyor.😃
11 YorumlaCesarete gerek yok. Üşümem yeterli 😃
15 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye cesaret istesin kilolu kızlar için geçerli o git spor yap
023 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhahaha aşkım şişme montum varda hiçte bu tribe girmiyorum detoks suyu ve koşu 💋
Cevap sahibi+1 yılBuna eminim aşkım bu arada kaban giy daha çok yakışıyor çokta trend bu aralar 😚😅, pek ta
Cevap sahibi+1 yılPek takip etmiyorsun trendleri modayı ama neyse
Cevap sahibi+1 yılŞişme mont sana gitmez yoksa oda trend zaten tek bir tarz var demedim. Aşkım üzülmeye başladım senin gerçekten moodun düştü ve saçmalama seviyen git gide artıyor sırf buyüzden seni saldım gerçekten bak neyse şişme mont sana yakışmaz dalga geçmiyorum şu an daha çok kaban tercih etmelisin ee tabi herkesin zevki farklı şişme montun içinde seni hayal edebiliyorum ama seviyorsan giy see you🤭
Cevap sahibi+1 yılAşkım saldım dedim ama bak sen böyle konuşursan ben seni ağlatırım biliyorsun kışkırtma beni köyüne dön 😂
Cevap sahibi+1 yılSeninle tartışmam bile bir mucize dışarda görsem görünmez bir varoşsun benim için ben nasıl bir tipim biliyor musun dışarda imrenerek bakıp üzerimdekilere bu kız bunu nasıl giymiş dersin sen, o niye biliyor musun sizin pazara benim kıyafetlerimin cakmalari benzerleri düşüne kadar bi 3 5 yıl geçiyor. Geriden takip ediyorsunuz modayı komik geliyor aşkım bende eğleniyim dedim birazcık üzülme sorry ama gerçekten şişme mont no sana gitmezzz çünkü ben detoks ve koşu derken de ciddiydim dalga geçmiyorum ödem attırır 😅
+1 yılAynen herkes giyemez. Topuklu ayakkabı gibi
10 Yorumla
+1 yılgörseldeki monttan bende de var rengine kadar aynı ya
10 Yorumla
+1 yılHayır fit vücut ister sjr
11 YorumlaYakışan var yakışmayan var
10 Yorumla
+1 yılBenimde var ama tek renk kırmızı
10 Yorumla
+1 yılÇok şişkinse zayiflar giymeli🤭
10 Yorumla
+1 yıl-30 derecede ise yariyor
10 Yorumla
+1 yılAirbag gibi geziyor ortada giyenler
10 Yorumla
+1 yılTercih meselesi.. Keyifli geceler..
10 YorumlaBana göre değil 😅😃😃
10 Yorumla
+1 yılKilolu ise evet benlik sorun yok.
10 Yorumla
+1 yılben hiç giymedim :D
10 Yorumla
+1 yılGalatasaray montum öyle bazen giyerim
10 Yorumla
+1 yılYoo niye
13 Yorumla- +1 yıl
Hee su mesele
+1 yılKadınlara yakışmıyor
03 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerede yakışmıyor desem giyecek kimse kalmaz 🙃
Cesaretlik bir durum yok
06 Yorumla- +1 yıl
Ha pardon yok yanlış anlaşılma var 😄 bovi çağırdı geldim valla. Seri görüs beğenme yapıyordum alakası yok eda aman diyim 😄
+1 yılGiymek isteyen giyer cesaret de gerektirmiyor
00 Yorumla
+1 yılİnsanı kilolu gösterdiğini düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılHıhım büyük cesaret işi.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka şişme mont uçurup götürecekmi
Niye ki
14 Yorumla
+1 yılBende diyorum neden hep torbacılar giyiyor 😂
00 Yorumla
+1 yılCesarettir