Ben ne kadar kışı sevsemde kış insanı degilim kış insanı soğuk oluyor yaz gibi canlı enerjik ve dinamiğim. Peki ya sizin ruh halinize göre yaz insanı mısınız? Kış insanı mi?

Ben ne kadar kışı sevsemde kış insanı degilim kış insanı soğuk oluyor yaz gibi canlı enerjik ve dinamiğim. Peki ya sizin ruh halinize göre yaz insanı mısınız? Kış insanı mi?
Ben son bahar ve kışı seviyorum ama daha çok son bahar kendimi o mevsimde daha iyi hissediyorum, düşen yapraklar veya solan ağaçlar gibi veya yağan kar gibi. bana bir şeyin bitişini aynı zamanda yeni bir şeyin başlangıcını hissettiriyor. Bu yüzden aslında sın bahar mevsimi insanıyım diyebilirim. 🍁
aaa cok guzel dedin cidden 🥳🥳
Ben kış mevsimine büyük saygı duyarım. Onsuz diğer mevsimlerin anlamı olmaz ve kalmaz ama ben kendisine tavuklara denildiği gibi kış kış derim git benden kış kış hadi Ocak evlerine derim.
Aslanların doğuşu adlı yaz film festivali katılımcısı olarak yaz bebesi olarak Ağustosun zirve sıcaklığında ilk güneş ışığını göz bebeklerim kabul ettiği mevsimi içimi ısıtan, beni sıcakkanlı yapan mevsimi yani yaz mevsimine aşığım
İşte bütün mesele bu 😂
Ben kış insanıyımdır , çünkü kalabalığı sevmiyorum ve soğuk havalarda insanlar sadece ihtiyaçları için dışarı çıkıyorlar. Şehrin sokakları sakin ve sana ait oluyor.
Kış candır karın o çok Güzel manzarası ❄️☃️ ama yaz doğumluyum tabi 😅 Ağustos doğumluyum ben
Cevap
21Cevap
İkiside değilim aslında ben ilk bahar insanıyım ne sıcak ne soğuk tam ortası ve doğanın canlanıp cıvıl cıvıl kuşlarin sesleri ağaçların çiçek vermesi, yesillenmesi , vss insanın yureginin kıpır kıpır olması oyuzden baharı severim
Kış ama öyle iki yağmur bir çamur kışlardan değil kardan yolların kapandığı, soğuğun bıçak gibi kestiği, tipiden yarım metre öteyi göremediği kışların insanıyım.
Ara mevsimler benim. Çok soğuğa da çok sıcağa da gelemem. Gerçi sonbaharda her yanım kızarıyor hava değişikliğinden alerjik ama yine de kış ayazı ve yaz sıcağından daha iyi.
Mevsimler nasıl ayrılır, her biri güzel doğanın dengesidir. Bir mevsimin insanıyım diyenler o aynı mevsimi, 1 sene yaşasın bakalım, diğer mevsimleri nasıl özleyecek.
Ben yaz insanıyım, deniz, kum, güneş, gözlük, şapka, şezlong ve soğuk içecekler tam benlik, saatlerce denizde yüzmek açılabildiğim kadar uzaklara açılmak yüzmek en büyük tutkum.
Soğuğu severim ama çok soğuk şu anda. kanal var burada şu donmus. almanyada annelere geldim bu sabah kar yağdı.. yılbaşına doğru geleceğiz
Bugün 10 saatlik vardiyanın 7 saatinde dışardaydım çok rüzgar yedim bazı zamanlar çok üşüdüm ama yine de mutluydum.
Kışı seviyorum..
Ben kış insanıyım ne kadar ince giyinsemde yanıyorum.
Yanıyoruz Fuat abi...
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Yaz insanıyım. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Her ikisininde ayrı güzelliği var ikisininde severim
Türkiye de durma o zaman, dünyanın güney kesimine geç, şimdi oralar yaz...
Yaz da, kış da güzel mevsimler, evden pek çıkmam ikisi de güzel geçer :)
En sevdiğim mevsim kış mevsimi olsa da soğuk bir insan değilim.
kesinlikle yaz insanıyım kışı sevmmiyorum yaa
Kış ve ilkbahar insanıyım
Ben mayısın ilk haftasının insanıyım.
İkisini de ayrı severim
Yaz. Kıştan nefret ediyorum
Kesinlikle kış insanım yazı sevmiyorum
Kış insanıyım yaz hep düşmanım oldu😂
Yaz insanıyım kışı hiç sevmem.
İkiside değil ilkbahar
İki mevsimide çok seviyorum.
Arasında kaldım 😂
Yaz insanı