Merhabalar,
Benim kamp malzemeleri geliyor. 1+1 çadırı muhteşem. Su geçirmediği için yağmur yağsa da problem olmuyor.

Merhabalar,
Benim kamp malzemeleri geliyor. 1+1 çadırı muhteşem. Su geçirmediği için yağmur yağsa da problem olmuyor.

#YazBurada Kaymaz ayakkabı modellerini çok seviyorum. bana göre en iyisi bu RUN ACTIVE koşu ayakkabısı, sağlıklı bir yaşam için haftada 1 veya 2 kez, en fazla 1 saat, başlangıç seviyesinde koşanlar için uygundur.
Topuktaki CS darbe emici konsepti sayesinde darbe emicilik ve hafiflik sunan bu koşu ayakkabısı şok dalgasının daha iyi emilmesini sağlar.
İlk olarak ağırlık kaldırırken kullandığım eldivenlerim geliyor aklıma. Hem ellerim tahriş olmuyor, hem de ağırlık elimden kaymıyor. Ama koşu şortlarına gözümü diktim. 👀
Bende istiyorum 😅
Oradan pek alışveriş yapmıyorum aslında. Ama bir ara evde spor yapmaya çok heveslenmiştim. Orada spor aletlerine bakıyordum. O yüzden benim aklıma direkt onlar geldi.
Çanta geliyor direk aklıma
Teşekkürler💃
Ricalar🌸
Cevap
12Cevap
Spor çantaları, kayak ekipmanları, outdoor ayakkabı ve daha bir sürü şey.
Kıyafetler
kışlık spor kıyafetleri geliyor 😂 kulakliklar spor malzemeleri kasklar vs...
Bisiklet geliyor çünkü full aksesuar ve donanımları ordan alıyorum tabi çadır ekipmanlarını yine Decathlon sayesinde tamamladım
Kamp çadırları geliyor. Nereye kampa gitsem en az 2 tane Decathlon çadırından görüyorum :)
Şu grupta bir kamp atsak fena delice olurdu heralde
Fitness malzemeleri ❤️
Kalitelimi
Dağ ayakkabısı termal içlik ahahahaha
Çık pahalı buralar ya. Yanılıyor muyum?
Kamp malzemeleri geliyor.
Dağ malzemeleri ve cadir
Çadır ve kamp araç gereçleri geliyor.
Çadır aldımda pek kaliteli çıkmadı
Müthiş siyah eldivenler :)
Polar hırkaları
Montlar geliyor