Rüzgardan falan rahatsız olmamak için takan da oluyor ama soğuktan camlarım sürekli buğulaştığı için takmıyorum ben. Anca arabası olan takıyormuş gibi geliyor bana. :D Sizce kışın gözlük takmak zenginlik göstergesi midir?
Kışın gözlük takmak sizce cool mu yoksa gereksiz mi?
GÜNEŞ YOKKEN GÖZLÜK TAKMAK tam bir Looserlık zavallılık ! Kendini bir B0K sanan aşağlık insanların kendince HAVA ATMA yöntemi. Böyle insanları görünce yüzümü çeviriyorum başka tarafa bakıyorum onu insan yerine bile koymuyorum. Bu şekilde kendini artist zannederek hava atıp gezen bir kadın önümde ölse geberse bakmam , kedi köpek ondan daha değerlidir.
Adı üzerinde "GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ", Yaz gözlüğü değil. Havada güneş olan her an kullanılabilir, gözü güneşe hassas olan insanlar içinde mevsim farketmeksizin kullanılmalıdır.
Gözlükle cool olmak nedir ayrıca? Böyle bir şey olduğunu düşünen varsa şimdiden çok üzgünün o insanlar için :)))
Şahsen hiç kimsenin güneş gözlüğünü , güneşten gelen zararlı ışınlardan korunmak için taktığını düşünmüyorum ve bu yüzden güneş gözlüğü takanlar bana çok itici geliyor.
Kimsenin dusuncesine karışmam. İhtiyacım varsa gözlükte takarım. İsteyen cool desin isteyen başka şey, ben kendi ihtiyaçlarıma bakıyorum. Gerekli olanı yaparım.
Giyen giyer giymeyen giymez ben şu şekil giyinirim şu bayan şu şekil kimse kimsenin giyimine karışamaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kötü çocuklar, yazın da gözlük taksa kışın da taksa kadınların gözünde havalı ve şirin olur. İyi adamlar yazın da taksa kışın da taksa yadırganır aşağılanır dışlanır. Kadınların coolluk anlayışı piclik katsayısına endekslidir. Mevzu bundan ibarettir.
Güneş varsa, hemen takarim. Müthiş rahatsız oluyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bilen var mı arkadaşlar Ray ban gözlük almak istiyorum ama Uygun’a almak istiyorum hangi vakti beklemem lazım ve hangi optik markasından alayım hangisi daha ucuz olur lütfen cevaplar mısınız?
Adı üstünde güneş gözlüğü, güneş gözleri rahatsız ettiğinde takılır. Kışın fazla güneş olmuyor olsa bile gözleri rahatsız etmiyor. Gereksiz ve görgüsüzlük gibi geliyor bana. Ben takmam yani ( araba kullanırken hariç)
Hayır kar yağışının bol göründüğü bölgelerde kar körlüğü olmaması için coğrafya'nın getirdiği bir zorunlulukta oluyor bazen tarz için de takılabiliyor tabi ki.