Bayılıyorum bembeyaz kombinlere ama kendim giymeye cesaret ediyorum. Giyer giymez kirlenecek gibi geliyor.

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ya görünüm olarak o kadar çok beğeniyorum ki açık renk pantolon, açık renk kazak ve açık renk kaban kombinlerini... Ancak sanırım asla o kadar cesaretli olamayacağım. Eğer arabam olursa ve arabadan direkt otoparkta ineceksem giyebilirim ama yolda süründüğüm ve her an bir arabanın üzerime çamur sıçratma ihtimali olduğu sürece giyebileceğimi sanmıyorum.🥲
yazı kışı yok benim her hangi bir açık renk kıyafet giymem yasak ! neden çünkü bir labrador oğlum var ve adı LEKE bilin bakalım neden leke :D:D haha bende bayılırım beyaza bu arada
Bana yakışmadığını düşünüyorum. Veya alışılmadık olduğu için çok garipsiyorum. birtakım aldım, pantolon beyaz üstündeki kazak beyaz, evde hadi yine giyersin de dışrda giyemem.
Cevap
35Cevap
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Baştan aşağı, tepeden tırnağa tek renk giyinmek bir tarzdır. Ne renk olsa dikkat çeker. Cüret ister. Denemeye çekinenler haklıdır. Kamufle olmak isteyenler giyemez. Göze batmak isteyenler giyebilirler. Net... #SunIsUp #Amazing #TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Nediyor du ustat baris manco
Zurehanin düşkünü
Beyaz kis günü
Sonunda şifayı kapipda şaşırınca
bana gel beni dinle iyi yaz...
Nane limon kabugu...
Ahaha beyaz guzel tabi de zor renk
Bir kere giymeye kalkmıştım annem deli derler demişti 😂😂😂 Ay ne alaka anne derdim şimdi İstanbul da yağmurda karda giyilmez gerçekten bir daha giymem riskini göze alacaksam giyerim ama.
Çamaşır belli olmayacaksa ve fit bir vücudun varsa beyaz renk tercih edilebilir
Çok sakındığın icin oluyor aslinda , bende seviyorum giymeyi ayrı bakmasını ayrı. Erkekte olabilir fakat kadınlar da belirli günlerde önermem ama asil insanın içini ferahlatıyor
Yağmurlu günlerde giyilmesi tercihim değil. Beyaz hemen kirleneceği için, tercih etmem. Bulutlu bir günde giyebilirim.
Zürefa'nın (kelime anlamı zerafetine düşkün, kibar kimse) düşkünü beyaz giyer kış günü derler. Tabiri caizse. 🌸
"Zürefânın düşkünü beyaz giyer kış günü"
Boşuna söylenmemiş bir laftır. Ancak tabi araba var. İmkanlar var ise giyer insanlar.
Maalesef kiri çok belli eden bir renk havadaki toz zerreleri dahi üzerine leke yapabiliyor bende çok seviyorum ama giymeye korkuyorum
Ben beyaz giyince arkadaşlarım derdi ey ruh geldiysen üç defa masaya vur diye bende severim ama beyaz yakışmıyor bana
Niye diye düsünmekteyim, kar vs var ise tabi Camus olma ihtimali yüksek ama sadece kiş ayindayiz diye giymememeyide anlamadim
Yani evet biraz delilik gibi…
Çünkü riskli ve kendini çok belli eden bir renk doğru yerde doğru kombinle giyilmeli diye düşünüyorum.
Komple olmasa bile kışın beyaz montları severim. Eskiden garip karşılanırdı ama şimdilerde moda bile oldu. Haklısın bu arada cesaret ister beyaz. :)
Delilikse ben bu deliliği seviyorum çünkü kışın da yazında full beyaz giymeyi seviyorum
O. punun düşkünü beyaz giyer kış günü
Nacizane sözlerimiz var
Kitabın ortasından konuştun be hatun 😂😂
Sanırım birazcık
Yok yok baya baya yardırdın 😂😂
Ucundan azıcık beee
Ucu baya büyükmüş 🤣🤣🙈🙈
Tam gün gelinlik giyilen bir ortamda yazın belli saatlerde bembeyaz giyilebilir…
Beyaz giymek delilik olabilir 😂hemen kirleniyorda kendileri
Bi esprisi yok bence. En azından bi renk daha olmalı
Kışın kat kat giyinirim siyah veya lacivert güneşin karşısın da güneş sırtıma vurur yakar resmen
Ben çok severim. Yapıyorum da. Bence kışın beyaz giyilmez mantığı çok eskide kaldı.
Tercih ettiğim bir renk değil çok nadir beyaz sweat giyerim o kadar
İsteyen istediğini giyinebilir giyime kuşama bir yasak 🚫 yok
Saçım kızıl-bakır tonlarda olduğu için beyaz, ekru renkteki kiyafetleri çok sık tercih ediyorum. Seviyorum.
Maalesef kiri çok belli eden bir renk havadaki toz zerreleri dahi üzerine leke yapabiliyor bende çok seviyorum ama giymeye korkuyorum
kışın beyaz giymem gerçi yazında giymem tarzım degil
Afrikalılara zencilere benzetiyorum çok itici ve absürt tipi oluyor
Bilâkis çok güzel ve iddialı bence. İddiayı taşımaktan korkanlar istediğini düşünebilir, ben gayet beğeniyorum ve kullanıyorum. Kışı bu yüzden çok seviyorum!
Tamamen istek arzu kendini iyi hissetme yolu beyazı temiz ve dikkatli kulllanabiliyorsan devam zevklerinden geri kalma😉
Güzel durur ama çabuk kirlenir yani ortam içinde bir vakitten sonra toz lu bir ortamdaysan değer dahs kötü durur normalde zamanlı güzel
Hiçte delilik değil çok güzel duruyor
Kirlenirse de yıkanır sonuçta kaybedecek bir şey yok
Ata sözüdür zerafetin düşkünü beyaz giyer kış günü diye boşuna dememislerdir herhalde😃
Hımhımının düşkünü beyaz giyer kış günü demişler ben demiyorum ama derler yani
Sorma bir yere bile oturamıyorsun arkan bislenicek diye
hayır herkesin kendi zevki
Değil ama riskli
Bayılıyorum kışın beyaz giymeye.
Simsiyah giyinmeye giyiniyoruz da, beyaz zor ya (:
Barış Manço’nun şarkısı geldi aklıma
Kirlenmesini sorun etmiyorsan değil.
Bence delilik ama çokta şık
Kombine bağlı ama güzel ben seviyorum
Benim için evet 1o dakikada leş gibi olur
Hayir ilgi cekersin seviyorsun kişi hakundir❤