Tayt sadece zayıf ya da fiziği güzel olan kişilere mi yakışıyor sizce? Çünkü kilolu biri tayt giydiğinde garipseniyor genel olarak. Tayt giyebilmek için illa düzgün bir fiziğe sahip olmak mı gerekiyor?
Tayt giyebilmek için düzgün bir fiziğe sahip olmak zorunda mıyız?
Yani bence kimse kimseyi o konuda kısıtlayamaz tabi ama birşeyin hoş durması vardır bir de kötü durması vardır vücutta, sen eğer vücudunu iyi tanıyorsan hangi parçaları birbiriyle kombinlemen gerektiğini vücudunun görünümü açısından yani biliyorsan sıkıntı yaratmaz bence görüntü olarak.
Ki bence tayt gibi rahat ve güzel bir parçayı her kadının giymeye hakkı vardır diye düşünüyorum ben sadece şöyle bir durum var ki bazen bunu ben de yaşıyorum ve ona göre önlemimi de alıyorum eğer kilon biraz fazlaysa veya kalçanın görünmesini istemiyorsan ve illa da tayt giyicem diyorsan ince değil daha kalın, hatlarını belli etmeyen bir tayt giyersin ve en önemlisi de üzerine arkanı yani popoyu kapatıcak bir şey giyersin ki hem böylece hareket açısından daha rahat olursun dışarıda oldu da bitti yani 🙂 diyorum ya kendimden biliyorum her zaman böyle yapıyorum yaz/kış ve çok da rahat oluyor.. tavsiye ederim.
Şişman kadınlar da tayt giyebilir, kimsenin isteğine göre giyinmek zorunda değil ama birileri görüntüsünü hoş bulmuyorsa beni niye güzel bulmuyorlar falan demeleri saçma oluyor. Onun istediği şeyi giyme hakkı varsa başkasının da onu çirkin ve itici bulmaya hakkı var. Bence de hoş bir görüntü değil, üstlerine tunik falan giyseler daha güzel olur ama giymiyorlarsa da kendilerinin bileceği iş sadece çoğunluk güzel bulmuyor.
fizik düzgün değilse çok kötü gözüküyor.. yoksa bana ne kim ne istiyorsa giysin.. illa çok düzgün bir fizik şart değil.. ama aşırı bir fizikte diyeyim, hakikaten gülünç duruyor.. gülünç olmayı ve parmakla gösterilip gülüşülmeyi kim ister ki? yoksa , kim ne istiyorsa giyer o yine ayrı.. ama madem kime ne ya ben istediğimi giyerim diyorsak da, o halde neden kombin yapıyoruz? çuval giyip çıkalım madem.. kime ne istediğimi giyerim diyerekten.. aşırı vücutlara yakışmıyor işte.. yarım dünya bir kase , incecik alt bacaklar.. lömbür lömbür sallanıyor.. kötü gözüküyor işte... ama diyoruz ya işte.. isteyen istediğini giyer , kim ne diyebilir ki.. o öyle mutluysa giysin..
Ama kiloluysa giyecek kişi beğenilmeyi beklemesin ya hiç bakılmaz ya da nasıl yakışan birini görüp ya yükselen libidoyla ya da sadece dikkatini çektiği için bakıyorsa veya güzel sözlerle övüyorsa
Erkeğin şeysi ereksiyon olmadigi hallerde küçülür belli olmaz yani 😅. Ailedemdeki kadınlar tayt giymediği için belli olmuyor. Ben bakmiyorumda öyle bir giyiniyorsunuz ki illede bak der gibi.
Kizmayin hemen @Aaayaima altındaki yakismis sana ama fiziğinin güzel oluşundan dolayı bence...
Tayt giymek neden size illa kalçamızın belli olduğu anlamını düşündürüyor? Ben tayt hep giyerim ama üzerine uzun tşört giyerek mesela. Kimse kalçamı görmez. Tayt giymek var, tayt giymek var.
Çok aşırı kilolu değilse bence balıketli kadınlara aşırı yakışıyor Ben aşırı beğeniyorum ve severek de giyiyorum
Göz zevki bozulacak bi görüntü de olmuyor açıkçası Bence göz zevkiniz genişler baliketliyle Asıl kemikli kızlar giymesin O ne öyle deri üstünden kemikleri sayılır gibi Kadin dediğin ele avuca gelecek Ne demişler yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı😃
Herhangi bir şeyi giyebilmek için herhangi bir şey olmaya gerek yok. Kendinizi rahat ve mutlu hissediyorsanız giyinin gitsin. Ben öyle yapıyorum. Bir de bu mecrada görüş bildirince insanlar sizi samimiyetsiz görüyor. E arkadaş gerçekten böyleyim yani ne yapayım? Yalan mı söyleyeyim?
Cok onemli bi olcu degil ama tayt veya bi baskasi. Once yakisip yakismadigi onemli bence. Şimdi bazi kizlar siyah tayt altina beyaz ic camasiri giyiyor , ıı olmaz Bazilari ise kilosuna aşiri dar tayt giyiyor , ıı o da olmaz..
Biraz denge bence onemli. E tabi fizigi duzgun olan kizlarda daha farkli durmuyor degil. Hele ki küçük popo ve diri ise benim şeker ve tansiyon dusuyor hemen dil altimi atiyorum..
Hasilikelam yakisani giymek bence daha dogru olan.
Asla tabii ki, her kadın tayt giymekte özgürdür. Bazen tayt giymiş kilolu bir kadının eleştirildiğini görüyorum etrafta. Göz zevkimizi bozuyor diyorlar. Sanana yahu. Kadın orada sanat mı icra ediyor da senin zevkin bozulacak. İstediğini giyer, seni rahatsız eden nedir? Kadınları rahat bıraksınlar.
Guzel fizil degil de, ustune yakisani bulup giyersen daha iyi olur. Sonically sen tayta uymak zorunda degilsin tayt sana uymali. Ornegin cok kisa boylu bir erkegin Deniz Gezmis paltosu gidigini dusun, belki ustune yakisacak bisey giyse yakisir ama fizigine uygun giyinmeyince kotu gorunuyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
geçen gün kızın biri deri bir tayt giymişti birde üzerine siyah şifon bluz kıza bittim tam dedim kıyafet yakışmış ( not o kız bizim 5 kuşak akrabamız akrabamız olmasa birde annesi ile anlaşabileceğimi bilsem yeminle evlenirdim kızın boşanmasına bakmadan )
Alakası bile yok, insanları garipseyenler genelde "marjinal" kesim oluyor. Onun için kafanıza takmayın, eğer tayt giydiğinizde kendinizi daha iyi hissediyorsanız kişilerin söylediklerine ve ucubemsi bakışlarına aldırış etmeyin. ;)
Bunu sadece tayt olarak yorumlamayalım dar likralı pantolonlar da aynı şekilde evet görünüş olarak biraz kötü görülebilir ama insan nasıl rahat ediyorsa ve kendini nasıl güzel görünüyorsa onu giymeli bence çünkü herkes süper bir fiziğe sahip değil
Hayır koca popodan rahatsız olanlar bende arık şeyi belli olanlardan rahatsızım öyleyse herkesin bakış açısı farklı kimse kimseye karışamaz isteyen istediğini giyer.
Kilo problemi olanlar üstüne uzun bir şey giyerek giyebilir elbette, çünkü özellikle kilolu insanlar için en rahatı tayt... bir de kim ne istiyorsa giyebilir
Rahat olduğun şeyi giymelisin, ama aynı zamanda kendi kusurlarının farkına da varmalısın. Kusurlarını kapatacak şekilde giyinir sen neden olmasın hayatım?
Hayır tabiki her kişi istediğini giymekte özgür sadece kilolu olanlar giydiği zaman çok çirkin gözükür o kadar. Ama zorunluluk yok tabiki giyim sonuçta bu 🙂
bakıyorum kızlar bile zorunda yazmış zaten başımızda erkek ciinsi varken bizim de birbirimizle uğraşmamız ne acı b, r kadın ne istiyorusa giymeli ve kimse yargılmamalı ister 40 kilo ol ister 100 kilo bu senin kararın rahatsız olanın kendiyle sorunu vardır canım
Zayıf ince bacaklar bol, kalın balık etli bacaklarda tayt giymeli aslında tabiki üstüne giydikleri hepsinden önemli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Göz zevki diye bir şey var. Herkesn kilosu başka olabilir ama kiloya göre giyim diye bir şey var hani. Mümkünse herkes giymesin. Ben giymiyorum mesela yakışmıypr kilodan. Herkes yakışanı giysin
Her fiziğe uygun tayt var ondan sorunda kalmıyo hiç kimse dislanmamali bence
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Düzgün fiziği olanlara cok daha güzel yakışıyor tabiki bunu kimse inkar edemez ama önemli olan kişinin kendini nasıl rahat hissettiğidir. Herkes istediği gibi giyebilir
Kadın haklarından bahseden ve kadının bedeni istediğini yapan sitedeki feminist bayanlar giymesin diyor klasik hiç şaşmaz hahahajaj bir erkek olarak ister giy ister giyme fark etmez
Doğru kombinlenirse hiçbir sorun Olmaz kilolular tayt giyince üzerine uzun bi yelek veya hırka atıyorlar sorun çözülüyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence kalçası olmayanlara tayt hiç yakışmıyor. Kalça kısmı büyük olanlarda daha güzel duruyor.
4
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Kalçası büyük olanların kıskanıldığını düşünüyorum açıkçası. Çok hoş duruyor. Dümdüz bir kalçaya taytı nasıl yakıştırıyorlar anlamış değilim ben. Aynı şekilde küçük bir kalçaya da yakışmıyor.