Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe tövbe ayıp ayıp olur mu öyle şey
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar kadar Erkeklerinde hakkı soğuktan korunmak. Hasta olacağına giysin daha iyi. Işin ilginç yanı yurt dışında bu soruyu kimse sormaz kış sporu sevenler hep giyiyor. Sadece bizim ülkemizde büyütülen bir konu.
10 Yorumla
+1 yılErkekler için üretilmiş milyon tane tayt var. Satılmayan ürünü hangi fabrika üretirki. Demekki kullanılıyor. Ben kullanıyorum 5-6 tane taytım var. Ama tayt giyip toplum içinde kalçalarımı sergilemiyorum. Soğyk havada spır yaptığımda tayt giyip üzerine koşu şortu giyiyorum. Veya çok soğuk havalarda içlik gibi kullanıyorum. Dağ tırmanışlarında soğuktan korunmak için kullanıyorum. Sevgililerim nude istediğinde tayt altında kabarmış penisimi tayt üzerinden çekip taytlı nude atıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
İlginç olan nedir?
Ben giymiyorum ama sıcak tuttuğunu biliyorum bir arkadaşım da giydiğini söyler her zaman
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
171Cevap
+1 yılMerhabalar. Evet giyilir ama erkek taytı kadınların ki kadar sıcak tutmuyor. Bu yüzden kadın taytı giyen çok arkadaşım var. Fakat yanlış anlaşılma olmasın bunu sadece çok sıcak tuttuğu için giydiklerini unutmayalım. İyi günler
12 Yorumla- +1 yıl
çok güzel söyledin
- +1 yıl
Teşekkürler efendim o sizin güzel görmeniz 😊❤️
Askerde termal taytı 1 saat çıkarmadık. Totonuz ayaz almaması için kışları giyilebilir. Özellikle arabası olmayan erkekler için idealdir. Hem geleceğini koruma altına alıyor.
Ne demişler içlik giyen erkekte p**lik olmazmış 😂00 Yorumlayani pantalon altından giymeyen yoktur...
benimde tayta benzer beyaz renkli yün içliğim vardı onu giyerdim..
askeri ve polis malzemesi ya da resmi kıyafet satan yerlerden alırdım...
zaten erkekler için satarlardı...00 YorumlaHerkes istediğini giyebilir. Bir kıyafeti erkekliğe bağlamayı saçma buluyorum. Etek de olur. Zaten erkeklik de saçma. Kadınlık ve erkeklik arasında ne fark var
03 YorumlaPantolon altına tabii ki giyilebilir bişeyler soğuktan korunmak için... Günümüzde erkek içliği olarak satılan ne varsa hepsi de tayt gibi. Erkek napsın
00 Yorumla
+1 yılUlan bu kadınlar kadar garip bir şey yoktur. Soğuk havada bizim kıçımız donarken göbeği açık, mini etek giyerler. Biz de soğuk havada çalışırken veya farklı nedenlerden üşümemek, kendimizi ısıtmak için içlik giyeriz. Asıl garip olan sizin soğuk havada o halde gezmeniz.
00 Yorumla
+1 yılSuperkahraman olsaydım yine giymezdim şaka gibi yani binaları devir insanları kurtar atom bombasını tut ama bunların hepsini taytla yap boyle konseptin allah bin beelasini versin ne diyim
00 YorumlaBisiklet üstünde giymek zorundayız. Stadda koşarken de terlik olarak şortun altına giyilir. Soğuk iklimde yaşıyorsan içlik olarak da kullanırsın ama sadece tayt giyip dışarı da çıkmazsın. 😏
00 Yorumla
+1 yılErkekler için içlikler var, tayt takımlara zeval verebilir
31 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederiz
Onda bir ibinelik vardir kesin...
Lannn yun iclik var
Termal iclik var
Külotlu çorap da nedir muna goyuuum00 Yorumla
+1 yılGiyer tabi abla :( Sonuçta içinde kim görecek onu :( Üşütmekten iyidir :( Fakat garip olan eşinin taytını giymesi :( Alsaymış ya bi içlik :(
00 Yorumla
+1 yılÜşümemek için pantolon altına giyilir. Zaten kimse de bir şey fark etmiyor. Ben içlik giyiyorum onun da tayttan farkı yok.
00 Yorumla
+1 yıltayt biraz mıde kaldırıcı olmuş ama içlik giyerim tipik türk erkeğiyim tiril tiril üşüyüp cakma efelık yapacagıma sıcacık gezmeyı yeglerım:)
00 YorumlaOna tayt denilmiyor thermal pijama olmasın giydikleri! Yok bahsettiğin kadınların giydiği tayt ise ona onu giyen erkekden şüphe duyarım.
00 Yorumlaerkek yayti var onu giysin, esininkini niye giyiyor , bahane olabilir belki kardesin seviyodur bayan kiyafetleri giymeyi 😅
00 Yorumla
+1 yıleskiden belki ama günümüzde termal içilkler çok yaygın her köşe başında var. külotlu çorabı ısrarla giyen varsa farklı algılarım.
00 Yorumla
+1 yılİçlikler var o sıcak tutmuyosa içlik gibi taytlar var giyer ama külotlu çorap biraz garip ama tercih meselesi
00 Yorumla
+1 yılTayt sporcular da giyiyor içine. Hatta lise zamanları maç yapardık, ben de giyerdim. Onda bir sorun göremiyorum da, külotlu çorap ney la -.-
00 YorumlaKış başladığı zaman içlik olarak giyerim ayrıca motor kullandığım için üşümemi engelliyor en azından kadınlar gibi teşhir edici olarak giymiyoruz
00 Yorumla
+1 yılPantalon altina evet ama sadece teyt olarak giymesinler hos durmaz😳
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılYa giymesinler bence sadece spor salonunda güzel duruyor erkeğin Tayt giymesi.😛
11 Yorumlaİsteyen istediğini giysin
Herşeye laf edecek birileri hep var13 Yorumla- +1 yıl
Etek olurmu
- +1 yıl
Vücut çorabı olabilir
+1 yılGiyer tabiki neden giyinmesin ki isteyen gayet rahatca giyer
00 Yorumla
+1 yılTayt demesek alınıyoruz. Iclik onun adı bikerem🤣🤣🤣
00 YorumlaŞantiyelere gittiğimde giyerim neyapayım ardımızmı donsun😃😃
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın
Giyilir pantolon altında eksi de kaldıgın zaman kimsede fayda yok donmaktansa giyerim
07 Yorumla- +1 yıl
doğru
- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
sağol
Tayt değil ama kışın soğuklardan korunmak için pantolon altına içlik giyilir bu normal bişeydir
00 Yorumla
+1 yılİçine giyebilir fakat normal olarak giyerse ben erkeklere dar paça yakistiramiyorum
01 Yorumla
+1 yılGiyebilir bir sakıncası yok tayt giyince cinsiyet değişmiyor, etek değil sonuçta bir çeşit pantolon
00 Yorumla
+1 yılHalı saha maçlarında kışın giyerdim sıcak tutuyor neden giymeyelim ki
00 Yorumla
+1 yılNe var bunda içini kim görüyor bende tayt giyerim iyi oluyor
00 Yorumla
+1 yılTermal tayt bende giyiyorum hava soğuk olduğu zamanlar
00 Yorumla
Giymezsen donarsın giyiyorum bende 🥶
00 Yorumla
+1 yılGiyebilirler erkekler için tatlar satılıyor termal olanlarından paraya kıyıp alabilirler
00 YorumlaBen giyiyorum ama evde. Dışarda bazı kısımlar belirgin duruyo
00 YorumlaTabi ki de giyebilir kıyafetin cinsiyeti yoktur 😊😊
02 YorumlaGiyeriz, özellikle neon renkler.
00 Yorumla
+1 yılBalet değilse, giymesin. Karizma yerlerde, ben gülerim kesin.
01 YorumlaHe sütyen de giyebilir. Aslında tanga biraz rahatsız edici arada huylandırıyor ama alışıcaz 🤣
05 Yorumla
+1 yılolm ona eskiden içlik derlerdi, ne ara karısının taytını giymeye başladı mille.
00 Yorumla
+1 yılGiyoruz tabi ama sizin gibi mini etek altina hava olsun diye degil soguktan korunmak icin
00 Yorumla
s +1 yılGiyebilir tabi kim nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinsin
00 Yorumlaİsteyen istediği şeyi giyebilir elbette ama ben tercih etmiyorum...
00 Yorumla
+1 yılGözlerimizin kanamasını istemiyolarsa giymesinler 🙁
01 Yorumla
+1 yılMaçlarda ya da antrenman yaparken giyilebilir bence sıcak tutar hemde sıkı
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
Tayt olmasada termal içlik giyiyorum şahsen tayttan bi farkı yok sonuçta onla çıkmıyorum ya
01 Yorumlaİçlik giymek yerine tayt tercih etmiş. Amacına ulaştırıyorsa giysin.
01 YorumlaGizli çift falan değilse sosyal medyadan esinlenmediyse sıkıntı yoktur ama termal tayt ayrı kadın taytı ayrıdır. Bel yüksekliği aynı değil ayrıca cinsel organ kesim ağ çizgisi falan olayları var.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşının eşi Uzun yün don giysin. Daha sıcak tutar.
00 Yorumla
+1 yılTabiki de giyebilir sonuçta erkekler de insan ve istediklerini giyme haklarına sahipler bi o kalmıştı iyen salaklar çekemiyorsanız gidebilirsiniz açıkçası ben erkeklete de tayt/etek vb çok yakıştırıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Etek olurmu
Görünmeyecekse giyinmesinde sakınca olduğunu düşünmüyorum😉
00 Yorumlakadınla erkeğin cüssesi bir değil. o arkadaşın eşinin giydiği taytı bir daha giyebiliyormu kötü durur
bu arada erkeklerin giymemesi taraftarıyım00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoğuktan korunmak için ben termal tayt giyiyorum ama bu tayt olduğu anlamına gelmez. İkisi farklı şeyler.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılShasss jsjjss
Gizli Üye(30-35)+1 yılTayt giyerim kulotlu corap giyerim sıkıntı olmaz (ustune pantolon) giyerek tabi bu hayir tabiki de diyenler bi sivas a kayseri ye gelin bi 😂
01 YorumlaPantolon altına tayt değil de termal bir şeyler giyilebilir ama ben yine de giymezdim.
00 Yorumla
+1 yılKadın taytı değil ama içlik tarzı olanları ben de giyerim ((:
00 Yorumla
+1 yılSpor yaparken, bisiklet sürerken bende kullanıyorum tayt.
00 Yorumla
+1 yılTayt değilde erkeklerde çok soğuklarda içlik giyer gerçi oda bir nevi tayt gibi)) ama tayt denmesini bir erkek olarak ben sevmiyorum çünkü sanki tayt kadın işi gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek taytlari da var zaten onlardan giysinler ama kadin tayti giymek nedir yani
02 Yorumla- +1 yıl
eşininkiler ona olduğu için almak istemiyormuş
Cevap sahibi+1 yılYani erkek taytlari hafif bol durur ama kadin taytlari direkt yapışır bacagı sarar ondan dolayı güzel bir görüntü oluşmaz, şahsen eşim benim taytimi giyse izin vermem
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın kıyafetleri giyiyorsa o erkek kardeşin değil kız kardeşinmiş,öğrenmiş oldun
00 Yorumla- Devamını Gör (171)
Devamını Gör(216)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem