Üstüne para verseler bana giydiremezler de
Üstüne para verseler bana giydiremezler de
Hayır üstüne para verseler giymem tabi ki de.. göz kanatan cinsten bir şey.. tabi ki kimseyi yargılamam kimsenin giydiği beni ilgilendirmez.. ama çok kötü duruyor. yani mesleği gereği giyenler profesyonel sporcu olanlar için normal olabilir. ama bunun dışında hiç yakışmayan ve rahat da olmayan bir şey sanırım.. ben zaten genellikle spor giysiler giyerim pantolon tişört gibi sadece
Cevap
113Cevap
Hayır asla giymesin nolur giymeyin 😂😂
Hemen hemen tüm süper kahramanlar bu kategoriye girer. Onun dışında giyen görürsem direkt teşhirci mikrop derim yani, onu da yapmasınlar, giymesinler bir zahmet.
Teşhirci mikrop mu neden peki kadınlar giyince açınca doğal erkekler inki yapay mi
Evet giyebilir, sanildiginin aksine tayt bir kadın giysisi değil genel anlamda spor giysisidir. Hatta hatırlarım aerobik daha yeni yeni moda olduğunda herkes tayt giyip evinde veya özel salonlarda taytla aerobik yapardı.
Ayrıca benim tayt giymisligim var ve bana bir çok kadından daha çok. yakistigi kesin...
🤣😂😂😂😂😂
Yalan mı söyleseydim yahu yakıştı işte.
Ne saçmalıyorsun ya 😂😂
Peki
Erkek adam dar düttürü giymez zaten erkek kadın kim belli değil artık karışmış cinsiyetler
Biz Yozgatlılar olarak erkek adam tayt giymez diyoruz.
Moda ve sanatın başkenti kültür beşiği olarak son kararımız.
https://www.youtube.com/embed/-L-JHXrQWFIGiyebilirler tabi, engel olan yok ama giymesinler. Bazı erkeklerin popo ve bacak yapısı çok güzel, ben kıskanırım benimkiler neden böyle değil diye. 🤣🤣
tabi canım o anda ereksiyona geçse
Ya ben öyle tayt giyen bir erkek görsem ağzının üstüne terlikle vurarım 🤣 ne laa bu hal derim 🤣 adam gibi giyin beni hasta etme senin o taytını parçalarım derim 🤣 tersim çok pistir 😂
O sırada tayt giyen erkek: parçala aşko 🤪
@TokEvinAçKedisi_ der mi der valla 😂 birde dudak büzüp söylerse 😂onların sağları solları hiç belli olmaz 😂
😃😃😃 erkek milleti çünkü ne yapacakları belli olmuyor 😃
Normal tayt hayır ama bu ubahndaki çocuk bir tarz yaratmaya çalışmış eğlenceli evet belki 80 Ler partisine davetlidir :))) sürekli tayt giymiorsa ve tarzı varsa sorun değil
spor yaparken giyenleri görüyorum giyilebilir ama bu resimdekini ben giymem erkeklerinde giyeceğini sanmıyorum. spor ve içlik dışında giymezler zaten.
İnsanların kılık kıyafetlerinin sorgulanmasına ve özellikle bu şekilde gizlice yapılan fotoğraf çekimlerine şiddetle karşıyım ve kınıyorum. Kim ne isterse giyer. İsterse kafasına donunu geçirir!
Zaten ilk taytı erkek süper kahramanlar girdi
Giyin de görüntü pek hoş olmaz yani her zaman göze hitap eden halleri yok çünkü özellikle soğukta :)
Erkekler kışın soğuk havalarda pantolonun altına içlik olarak tayt giyebilirler hem sıcak tutar.
Hem bu sayede kimsede görmemiş olur.😃
Erkekler kadınlar gibi estetik bir görünüme sahip değil o yüzden bu şekilde dar giyinmeleri gözlerimizi kanatıyor
Tayt giyen erkek bacımdr
İstiyorlarsa ve öyle mutlularsa giysinler şekerim 😄
Tayt gibi pantolon giyiyolar zaten bi farkı yok her türlü popiş ortada.
Ben tercih etmiyorum ama giyen de beni alakadar etmez yani benimki giymedikten sonra isteyen giyebilir. Beden onun bedeni.
Spor yaparken anlarım esneme egzersizleri yaparken esortman rahat olmaz ama normal günlük hayatta giymesinler
Yok aman sakın olmasın ne kadına ne erkeğe hiç kimseye yakıştıramıyorum ben kendisine ve çevresine saygısı olan insan kıyafetine özen göstermeli
Erkeginde mahremi vardır bu şekilde giyinmesi uygun değildir. Kadına benzeyen erkeğe, erkeğe benzeyen kadına lanet edilmiştir.
En İyi Cevap