Yani bir yandan genelde spor yaparken giyilen bir şey olması, diğer yandan görünümü açısından değerlendirirsek eşofman ile kişinin markete gitmesi cesaretli olduğunu gösterir mi? Şık duruyor mu sizce? Ve de siz markete eşofman ile gidiyor musunuz?

Polarli pijamamla bile disariya çıkmışım var 😂😂kimseyi tınlamam milet bana bakmış su olmus bu olmuş terlikle bile inerim saçım topuz klasik ev haliyle iniyorum 😂
işte öz güven, işte cesaret, işte feraset, işte mertlik... :D
😂😂😂😂😂
Her zaman markete eşofmanla giderim, eskiden pijamalarımla da gittiğim olmuştu. Bence özgüvenden ziyade kim ne der düşünmemek ve yetiştirilme tarzı. Ayrıca son dönemlerde moda, Dagi'nin eşofmanları çok şık da.
Cevap
8Cevap
Semtimde pijamayla dolaşırım öyle söyliyim ama evdede giyimime dikkat eden biriyim öyle paçalı donlarla dolaşmam ben fhdjsj 😂😀😎
:D evde de pijama iyidir paçalı falan olmaz df
pijamalarım candır fhdjsjdsf bana kalsa pantolon giymem esofmanla gezerim 😂ama ortamlar uygun değil...
artık herkes evde ya sorun yok :D
doğru fhdjdfjs evde takılmacaya devam 😀😂
ev önmli çok önemli :D
😀😀😊
Eşofman günlük hayatımızın bir parçası neden özgüven göstergesi olsun ki. Normal bir parça.. Keyifli geceler.
ama ben giysem dilenci gibi olur be rgh
😄 Bence kendine güven kime göre neye göre.. Boşver insanların gözünden nasıl göründüğünü. Keyifli geceler.
Kendi memleketimde gitmiyorum ama üni okuduğum şehirde otogara bile eşofmanla gitmişliğim var😄
niye kendi memleketinde gitmiyorsun hayrola :d
Ama burda herkes tanıdık olmaz😂😂
tanıdık olunca ne oluyor yabancıya okey de tanıdıga hayır mı. D
Aynen😂😂😂hiç unutmam virüs çıktığı ilk zaman. Memlekete dönecek herkes otogara gitmiş. Ben eşofmanla gittiğim yetmezmiş gibi terlikle gitmiştim😂 herkes bilet derdine düşmüş ben o sıra terliğime giren taşı çıkarmaya çalışıyordum😂 bunu kendi memleketimde asla yapamam
Eşofman değilde pijama ile giden varsa ayakta alkışlayak :D
Pijamayı önceden sorduydum bu defa spor giyim konsepti olunca eşofman yaptım :d DSDFB
Ahh evet :D neyse modayı isterken spor kendi geldi şanslıyım yine jsjdj
oradan araya sokacaksın modayı da işte :D
Aynen :D
Pek umurumda olmaz. Yazları köyde giydiğim modası geçmiş tişört ve pantolon ile markete fırına çok rahat gidiyorum.
😂😂😂 Ne alaka yaaashsksjs Tabiki de değildir, aksini iddia eden de net tirrektir
Eşofmanı bırak donla bakkala giden komşum vardı, gerçi onu da tutukladılar åq 😅
Marketede takım tuvalet ile gidilmez bence öz güvenden çok olması gereken diye düşünüyorum.
Ne alaka 19 yaşimdayken hello kity pijamamla gitmistim
Pijamayla takiliyom arada ama bence ozguvenle alakalı değil usengeclik
bir anlam ifade etmiyor. esofmanla dugune bile giderim.
Hayır ne alakası var. Bakkala, markete gidicem diye hazıırlanacak halim yok
Düğünemi gidiyosunuz? Markete eşofmanla gidilir tabii ki ben pijamayla bile gittim zamanında 😂💟
Bne her yere eşofman ile gidiyorum kdjdjfh
öz güveni tavaaan :D
Evet eşofman hem rahat hem de şık duruyor
kesinlikle hahaahejjd, özellikle kadınlarda bakın eşofmanla da güzelim göstergesi :D
Normal bir giysi bence özgüvenle alakasız
Normal bisey bende oyle gidiyom
Neyle gidelim abiyeyle mi
Beni bıraksalar boxer ile de giderim yani
Ben eşofmanla giderim ama özgüvenli değilim
@benZeynn ne yapıyormuşum kendime
@benZeynn bir nedeni yok can sıkıntısı ayrıca küçük düşürme değil benim özelliklerim bunlar
@benZeynn insanlarla alakalı değil bunlar gerçekler hepsi tamamen benim düşüncem
Marketten bahsediyoruz değil mi? :D
tabi marketten bahseidyoruz başka bir mekan söyle onu da sorarız olmazsa :D
herkes gidemez öyle ben giyip giysem dilenci falan sanırlar valla içeri almazlar sdgfn
Hayır ben her zaman gidiyorum
Bence rahatlık göstergesidir
Ben hep gidiyorum
Hayır normal bir şey bence
Bosvermisliğin göstergesi
Hayır.
Olabilir belkide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?