Hoşlandığım bir kız var. Aynı yerde çalışıyoruz, Fırsat buldukça sohbet ediyoruz. Kıza kendime birkaç parça yazlık kıyafet alacağım, kombin yaparken bana yardımcı olur musun desem nasıl olur? Kızla mesai dışı vakitlerde daha fazla vakit geçirebilmek için kıyafet ya da parfüm alışverişine gitmek aklıma geldi. Sizce Mantıklı mı yoksa değil mi?
Güzel fikir
Kötü bir fikir
Emin değilim, başka bir tavsiyem olacak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Saçmalama, amacin kizla cikmak ise bunlar saçma. Örnek veriyorum;
Kiza de ki arkadaşimla Misir firavunu Tutankamonun hazineleri sergisi Turkiyeye gelmis kisitli zaman icin burada, bilet almiştik arkadaşimla ama onun işi cikti sehir disina gitti gelemiycek. Bileti bana verdi gitti. Ben de tek gitmek istemiyorum bileti sana verebilirim beraber gidelim mi? Söz sana yemek de ısmarlarim aç birakmam 😂 de
Güzel yorumun için teşekkür ederim. Ne yapmamı önerirsiniz?
Zevkleriniz uyuşursa ikiniz icin de harika olur ama cok zit fikirleriniz varsa iyi bir fikir olmaz
Alışverişten başka ne olabilir? Çay kahve içmeye mi davet edeyim?
Bunu dersen senin kendine ait bir zevkin olmadığını düşünebilir başka bir şey teklif et.
Çay kahve içmeye davet etmek haricinde nasıl bir etkinlik tavsiye edersin?
Benimde aklıma gelen pek bir şey yok ama kıyafet alma konusu sevgili olduktan sonra olabilir.
Olabilir. Birininizin zevklerini keşfetmiş olursunuz. Tarzlarınıza hakim olursunuz
Kıyafet alışverişinden bir süre sonra parfüm alışverişine davet mi daha iyi olur yoksa artık başka bir konu mu bulmalıyım
Alışveriş anında hepsini kapsayarak yapmak daha makul. Sonrasında alışveriş yorgunluğunu atmak için bir yemek yenebilir.
Sonraki günlerde alışveriş faslını kapatıp çay kahve içmeye mi davet edeyim?
Daha farklı etkinlikler yapabilirsiniz. Sürekli çay kahve içmek monoton olur. Anı biriktirmek adına mesela masa tenisi oynayın, buz patenine gidin, lunapark mesela böyle keyifli aktiviteler.
Kızı çeşitli etkinliklere davet etmek kızda ondan hoşlandığım intibasını oluşturur mu yoksa bunu kızla birlikteyken mi belli etmeliyim?
Oluştursun hatta direkt söyle bence. Duygularından emin olunca açıl gitsin. Kızı bilinmezlik içinde bırakmaya gerek yok. Net olmak ne güzeli. Nerede söyleyeceğin sana kalmış
birlikte vakit geçirmeniz ortak kararlar vermeniz ilişkiniz için iyi olacaktır, ama aynı zevklere sahip değilseniz kesin çok sıkılırsınız.
Zevklidir kesin
Manzaralı sessiz sakin bir kafe olabilir.
O zaten ilk aklıma gelen fikir
Kıyafet alışverişinde ortam çok kalabalık olur o bir kıyafeti sana gösterir sen denerken o sıkılır ve vakit geçirmemiş olursun vakit ölür bence, mesela korku evine gidebilirsiniz adrenalin heyecan bir anı olur veya dediğim gibi kafe
Olabilir bunu düşüneceğim. Peki parfüm alışverişi nasıl olur?
İyi bı fikir
Sonrasında ne tür etkinlikler tavsiye edebilirsin?
Alışverişten nefret ederim o yüzden kötü
Güzel fikir
Ne olcakki
Nasıl ne olacak anlamadım