Moda & Stil Günlük kombinlerinde kullanmayı en çok sevdiğin spor kıyafeti hangisi? (Sayfa 4) Dagi Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5038 Günlük kombinlerinde kullanmayı en çok sevdiğin spor kıyafeti hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 88 kişi beğendi
belaolanela Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sweatshirt tabi ki içindeyken kendimi çok özgür hissediyorum. 1 0 Yorumla
gulaydınnn Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Rahatıma düşkün oldugumdan eşortman ve sweatshirt vazgecilmez ikilim. 1 0 Yorumla
kgjhljlşkj Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Tayt tişört giymeyi severim birde diz üstü taytlar... 1 0 Yorumla
Eceminiz96 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Şeffaf tayt ile spor yapmayı çok severim, özellikle spor salonlarında :) 1 0 Yorumla
zraks Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bilardo çok severim günlük de ısınma hareketleriyle 2 km koşmayı 1 0 Yorumla
Gökyüzündeki_HİLAL Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Geniş rahat olmalı bence dar terledigimiz zaman rahatsız edici 0 0 Yorumla
BeGefendiğ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben hem rahatlığı tercih edenlerim. Şort ve bol tshirtler 👌🏼 0 0 Yorumla
Mehmet0545 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Sporcu sütyeni ve taytı kombin olarak giyiyorum ve çok rahat oluyor 0 0 Yorumla
nyxrella Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Eşofmanlarım üzerimde olsun başka şeye ihtiyacım yok 0 0 Yorumla
Bulantilarr Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Sporcu atletini oldukça sık kullanıyorum, aşırı rahat 0 0 Yorumla
TR_TinyBubble Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Şort vazgeçilmez parçadır. Rahat ve sportif duruyor. 0 0 Yorumla
Bykalpsiz1 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Spor yapan biri olarak sportif giyinmeyi çok severim. 0 0 Yorumla
ZeusXXX Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Atlet, sort takimi hem rahat hemde baymiyor uzun surede olsa 0 0 Yorumla
furkanH Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Dar atlet ve dar eşofman giyince kaşlarımı görmek mutlu ediyor 0 0 Yorumla
SLAVEM4N Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl sıkıştırma kıyafetler, üst ve alt olmak üzere rahat hareket etmemi sağlıyorlar tayt gibi 0 0 Yorumla
Uye55123 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Favorim gömlek pantolon bana yakıştığını düşünüyorum 0 0 Yorumla
1didem Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kot tayt tshirt spor ayakkabı salaş giyinmeyi daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
sebnemkilic0 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Alta bol rahat bir eşofman üste de siyah sporcu atletii 0 0 Yorumla
gldntrcn Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Tayt ve sweatshirt (kış)//crop (yaz) vazgeçilmezim 💕💕 0 0 Yorumla
OğuzhanÜçüncü Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Rahat olmalı benim için hareket kabiliyeti mi kisitlamamali 0 0 Yorumla
AyEmMelis Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Kızlarda tayt, erkeklerde şort. İkisinde de vucüdu sıkmayan tshirt en ideali 0 0 Yorumla
Lancea Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Lastik paçalı hafif dar eşofman bol ince bir sweatshirt 👌🏻 0 0 Yorumla
klmsld Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Benim en sevdiğim tayt yani bence çok spor ve rahat 0 0 Yorumla
YağızDemirören00 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Benim günlük kombinim hep evde olduğum için boxer atlet 0 0 Yorumla
Tianaa Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kesinlikle spor büstiyer. Hem göğüsü güzel sarıyor hem de aşırı rahat 0 0 Yorumla
saçmalıks Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl eşofman swit tişört spor ayakkabı bu dörtlüden vazgeçmem 0 0 Yorumla
Pembeler123 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Biker tayt giymeye bayılıyorum onunla yatıp onunla kalkıyorum 0 0 Yorumla
KJTwen Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl En iyisi pijama hele pandemide evde olunca her gün pijamalayım 0 0 Yorumla
Rahibe_tersa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl ben spor yapmıyorum mantıken spor kıyafeti giymiyorum yaşasın göbeğim 0 0 Yorumla
SugarBabyEsra Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Taytlarimi ve spor cantalarimi günlük hayatta kullanmayı çok seviyorum 0 0 Yorumla
Simay1818 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Spor ayakkabı ve eldiven çok şık duruyor bence. Sporcu sutyenleri de aynı şekilde 0 0 Yorumla
Gorduah Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Günlük spor yok hep takım malesef hafta sonu spor giyiyorum 0 0 Yorumla
yusuf01010101010 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Eşpgman takımı sonrasında günlük koyafet yani ne olsunki 0 0 Yorumla
Asenabozok12 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle tayt ve tişort hemen hemen hergun bu şekildeyim zaten çok nadir esorfman falan giyerim. 0 0 Yorumla
mühendisci Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Dagi candır tavsiye ediyorum denemeden bilemezsiniz 0 0 Yorumla
Doom618 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bir erkek gözünden , kadınlar için gayet şık ve özgün tasarımlar ortaya çıkmış. 👍🏼 0 0 Yorumla
hellodad Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl spor taytlarıma bayılıyorum günlük hayatta da bol bol giyiyorum 0 0 Yorumla
pelin539 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Çok var yaa. Ama sweatshirt ve altından kıpkısa pantoln tercihimdir.. 0 0 Yorumla
Yasizeneolum Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ben daha çok giysi giymeye çalışıyorum siyah ve beyaz renkleri tercih ediyorm 0 0 Yorumla
uqur3838 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Güzel bi kombin mesela kapri beyaz gömlek güneş gözlüğü spor ayakkabı 0 0 Yorumla
Aphrodite9 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Tayt ve eşofman oldukçs rahatlar günlük hayatta en sık kullandıklarım 0 0 Yorumla
hotbutmessgirl Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Tayt ve esofmanlarini giyince uzerimde hicbir sey yokmus gibi hissediyorum o kadar rahat ki 0 0 Yorumla
Limulimu Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sweatshirt en vazgeçemediğim olabilir. Salaş ve rahat. 0 0 Yorumla
crow8 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Ben üzerimde ne varsa onunla spor yapıyorum, özel kıyafet yok. 0 0 Yorumla
peri-x Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Keşke sürekli spor kıyafetleri ile dursak. Ama nerdeeeee. Mümkün mü? Değil. 0 0 Yorumla
BoşaYasiyoruzAQ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ortama göre tabi ama genel olarak that ve konforlu syelr tercihimdir. 0 0 Yorumla
zeynepdogan__ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Genelde tayt denir diye düşünüyorum ama ben tshirtlerden yanayım 0 0 Yorumla
MamiKaya Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Şortlar tişortler kapşonlu tişortler ve badiler... 0 0 Yorumla
julietfirarda Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Tayt ve yarım atlet üstüne bazen salaş tshirtler favorim 0 0 Yorumla
sunahabibi Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Günlük olarak klasik kullanırım. Ama vazgeçilmezim tişört ve şifon etekler... 0 0 Yorumla
aleynauzun43 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Spor atletleri ve diz üstü tayt en sevdiğim.Genel günlük olarak sweat ve tayt tercihim oluyor 0 0 Yorumla
texter Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Güzel bir yazı olmuş tebriklee. Örnekler de iyiydi. @dmlasuman sen de bir bak bakalım 0 0 Yorumla
asdasasdas1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Tayt çok giyiyorum ben seviyorum birde t Shirt olabilir 0 0 Yorumla
THEzorba Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Abi giy pijamanı yap sporunu eve gel yat sonra dah ne istiyor:) 0 0 Yorumla
Sedasygnr Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Günlük Kombinlerinde Kullanmayı En Çok Sevdiğim Tayt Veya Eşofman 0 0 Yorumla
Milenyum456 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Her zaman olması gerekenden ciddi giyinmekten yanayım bir etek bir bluz kâfidir.. 0 0 Yorumla
melekece213 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Eşofman ve sporcu atleti altinada rahat bı spor ayakkabı tamamdır 0 0 Yorumla
benfakyaman Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Siyah eşofman siyah t-shrt batağından kurtulamıyorum 0 0 Yorumla
FotografciBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl T-shirt jogger esofman Her zaman rahat ettigim kombin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
459Cevap
Sweatshirt tabi ki içindeyken kendimi çok özgür hissediyorum.
Rahatıma düşkün oldugumdan eşortman ve sweatshirt vazgecilmez ikilim.
Tayt tişört giymeyi severim birde diz üstü taytlar...
Şeffaf tayt ile spor yapmayı çok severim, özellikle spor salonlarında :)
Bilardo çok severim günlük de ısınma hareketleriyle 2 km koşmayı
Bunlar güzelmiş alacağim bende.
Geniş rahat olmalı bence dar terledigimiz zaman rahatsız edici
Ben hem rahatlığı tercih edenlerim. Şort ve bol tshirtler 👌🏼
Sporcu sütyeni ve taytı kombin olarak giyiyorum ve çok rahat oluyor
Eşofmanlarım üzerimde olsun başka şeye ihtiyacım yok
Sporcu atletini oldukça sık kullanıyorum, aşırı rahat
Şort vazgeçilmez parçadır. Rahat ve sportif duruyor.
Spor yapan biri olarak sportif giyinmeyi çok severim.
Atlet, sort takimi hem rahat hemde baymiyor uzun surede olsa
Dar atlet ve dar eşofman giyince kaşlarımı görmek mutlu ediyor
sıkıştırma kıyafetler, üst ve alt olmak üzere rahat hareket etmemi sağlıyorlar tayt gibi
Favorim gömlek pantolon bana yakıştığını düşünüyorum
Kot tayt tshirt spor ayakkabı salaş giyinmeyi daha çok seviyorum
Alta bol rahat bir eşofman üste de siyah sporcu atletii
Tayt ve sweatshirt (kış)//crop (yaz) vazgeçilmezim 💕💕
Rahat olmalı benim için hareket kabiliyeti mi kisitlamamali
Kızlarda tayt, erkeklerde şort. İkisinde de vucüdu sıkmayan tshirt en ideali
Lastik paçalı hafif dar eşofman bol ince bir sweatshirt 👌🏻
Benim en sevdiğim tayt yani bence çok spor ve rahat
Benim günlük kombinim hep evde olduğum için boxer atlet
Kesinlikle spor büstiyer. Hem göğüsü güzel sarıyor hem de aşırı rahat
eşofman swit tişört spor ayakkabı bu dörtlüden vazgeçmem
Biker tayt giymeye bayılıyorum onunla yatıp onunla kalkıyorum
En iyisi pijama hele pandemide evde olunca her gün pijamalayım
ben spor yapmıyorum mantıken spor kıyafeti giymiyorum yaşasın göbeğim
Taytlarimi ve spor cantalarimi günlük hayatta kullanmayı çok seviyorum
Spor ayakkabı ve eldiven çok şık duruyor bence. Sporcu sutyenleri de aynı şekilde
Günlük spor yok hep takım malesef hafta sonu spor giyiyorum
Eşpgman takımı sonrasında günlük koyafet yani ne olsunki
Kesinlikle tayt ve tişort hemen hemen hergun bu şekildeyim zaten çok nadir esorfman falan giyerim.
Dagi candır tavsiye ediyorum denemeden bilemezsiniz
Bir erkek gözünden , kadınlar için gayet şık ve özgün tasarımlar ortaya çıkmış. 👍🏼
spor taytlarıma bayılıyorum günlük hayatta da bol bol giyiyorum
Çok var yaa. Ama sweatshirt ve altından kıpkısa pantoln tercihimdir..
Ben daha çok giysi giymeye çalışıyorum siyah ve beyaz renkleri tercih ediyorm
Güzel bi kombin mesela kapri beyaz gömlek güneş gözlüğü spor ayakkabı
Tayt ve eşofman oldukçs rahatlar günlük hayatta en sık kullandıklarım
Tayt ve esofmanlarini giyince uzerimde hicbir sey yokmus gibi hissediyorum o kadar rahat ki
Sweatshirt en vazgeçemediğim olabilir. Salaş ve rahat.
Ben üzerimde ne varsa onunla spor yapıyorum, özel kıyafet yok.
Keşke sürekli spor kıyafetleri ile dursak. Ama nerdeeeee. Mümkün mü? Değil.
Ortama göre tabi ama genel olarak that ve konforlu syelr tercihimdir.
Genelde tayt denir diye düşünüyorum ama ben tshirtlerden yanayım
Şortlar tişortler kapşonlu tişortler ve badiler...
Tayt ve yarım atlet üstüne bazen salaş tshirtler favorim
Günlük olarak klasik kullanırım. Ama vazgeçilmezim tişört ve şifon etekler...
Spor atletleri ve diz üstü tayt en sevdiğim.
Genel günlük olarak sweat ve tayt tercihim oluyor
Güzel bir yazı olmuş tebriklee. Örnekler de iyiydi. @dmlasuman sen de bir bak bakalım
Tayt çok giyiyorum ben seviyorum birde t Shirt olabilir
Abi giy pijamanı yap sporunu eve gel yat sonra dah ne istiyor:)
Günlük Kombinlerinde Kullanmayı En Çok Sevdiğim Tayt Veya Eşofman
Her zaman olması gerekenden ciddi giyinmekten yanayım bir etek bir bluz kâfidir..
Eşofman ve sporcu atleti altinada rahat bı spor ayakkabı tamamdır
Siyah eşofman siyah t-shrt batağından kurtulamıyorum
T-shirt jogger esofman Her zaman rahat ettigim kombin