Moda & Stil Günlük kombinlerinde kullanmayı en çok sevdiğin spor kıyafeti hangisi? (Sayfa 5) Dagi Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5038 Günlük kombinlerinde kullanmayı en çok sevdiğin spor kıyafeti hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 88 kişi beğendi
Rancens_ Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Spor yapmayı sevmen ama eğer düzenli spor yapsaydım geniş ve ince şeyleri tercih ederdim 0 0 Yorumla
herseycokkotu_ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hiç süphesiz eşofman. Hem rahat hem de kombinlemesi kolay 0 0 Yorumla
zatenherseykotu Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Eşofman tabiki. Hem rahat hem de bir çok şeyle kombinleyebilirsin ;) 0 0 Yorumla
Gündüzden Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Ne bulunursa giyilir:)) çok seçeneği olmayan bir coğrafya burası 0 0 Yorumla
Squid8ward Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Diz üstü basketbol şortu ve kolsuz tişört mis gibi kombin her yere gidersin bunla 0 0 Yorumla
busenurrrrrr01 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl kesinlikte tayt hem çok rahat hemde çok kullanılilı 0 0 Yorumla
mtogz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Short ve sporcu atleti çok iyi ve kendini rahat hissettiriyo böyle havalarda çok iyi olur 0 0 Yorumla
Mehmetfatih3131 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Beyaz tişört ve siyah ayakkabı birama ne bileyim güzel anlayışınızdan 0 0 Yorumla
gizli0314 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ceket bluz tayt en sevdiklerimen vazgeçmem imkansız 0 0 Yorumla
anlatbeburcucum Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl kesinlikle siyah tayt gri e1_dilan üstüne de crop veya bustiyer hem rahat hem de şık 0 0 Yorumla
İlker12345 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Bilmem kombinlerde genellikle spor tarzı yok. klasik adamım. 0 0 Yorumla
Ahmetimo Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Hepsi diyebilirim spoe kıyafetleri bir yaşam biçimi 0 0 Yorumla
czela Takip Et Xper 1 Yaş: 106 +1 yıl Güzel bence olmuş. Ben pantolon ve tişört geçiriyorum o kadar jskdkwkds 0 0 Yorumla
blackjackfln Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Paraşüt eşofman, sweat, güzel bir spor ayakkabı güzel bir saat 0 0 Yorumla
CentilmenAhmet Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Eşofman giyerim genelde. Kafamada kapüşonu çekerim tamamdır. 0 0 Yorumla
Ssarisinn95 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Eğer evdeysem sporcu atleti vazgeçilmezim ve tabiki taytlar 0 0 Yorumla
EbruKızılcık Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Günlük hayatımız mı kaldı Allah aşkına ya. :) Hangi günlük hayat. 0 0 Yorumla
Eymen_can Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Eşofman tabikide 😂 öyle rahat hissediyorum kendimi 0 0 Yorumla
silainan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Spor olarak tabiki sprocu atleti büstiyer ve taytt❤️ 0 0 Yorumla
user123456777 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Şort ve atlet kesinlikle aşırı rahat soğuk havalarda ise sweatshirt ve eşofman 0 0 Yorumla
yucelkozmak Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl özellikle kadınların en büyük sorunlarından biri sporcu atletlerin kalitesiz olması. 0 0 Yorumla
EmoTikk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben genellikle ya simsiyah ya da bembeyaz... bazen karisik 0 0 Yorumla
ptkaan Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl tişört eşofman altı kullanıyorum sporcu olduğum için 0 0 Yorumla
adigeys Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Sweatshirt tercih ederim... Mevsime göre de değişir. 0 0 Yorumla
Orcusss Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Tişört ve eşorfman evde veya dışarda asla farketmyo 0 0 Yorumla
gızemkara43 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl ya spor harıka mükemellell kendinden rahatından ödün vermiyosun müko yaniii 0 0 Yorumla
Çılgınbedish34 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Allah'tan korkmasan kuldan utanmasam donla çıkarım 😂 0 0 Yorumla
babavenga Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Açıkçası iş hayatında resmi giyiniyorum ama normal hayatında spor giyinmeyi salaş giyinmek seviyorum 0 0 Yorumla
aleynazen Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl ilk olarak crop altına gri eşofman ayakkabı olarakta jordan giyerim 0 0 Yorumla
x_kedi_x Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Tayt kısa kolu şişme yelek spor giyinmek hoş bence :) 0 0 Yorumla
TinyRiot Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Rahat kıyafetlerden yanayım ne çok dar ne çok geniş. 0 0 Yorumla
yaneyya Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tayt tabiki uzerinede oversized sweater 3 13 Yorumla devletbaba34 +1 yıl tayt biraz basit kaçmıyormu güzelliğine Yorumla yaneyya +1 yıl Yuruyus ve kosu yaparken kullaniyorum ztn fitness ya da disarda spor yapiyorsam kullaniyorum rahat oluyor. Yorumla devletbaba34 +1 yıl bak o doğru ben yalnış anladım genel amaçlı kullananlar genelde tipsiz kızlar kullanıyor tayt giyerek vucud hatlarını belli ederek prim kasıyorlar Yorumla 10 yorumu gör yaneyya +1 yıl Spor disinda giyilmesinden bende hoslanmiyorum Yorumla devletbaba34 +1 yıl benim dediğim şeylere hak verdinmi peki Yorumla yaneyya +1 yıl Evet ve vucut hatlari guzel olmayanlarda bi tuhaf duruyor Yorumla devletbaba34 +1 yıl şanslısın ozaman :))))))))))) Yorumla yaneyya +1 yıl Deli gibi spor yapiyorum olsun o kadar 😅 Yorumla devletbaba34 +1 yıl o ahmet çok şanslı ama ben ahmet şanssızım:))) Yorumla yaneyya +1 yıl Inshallah mutlu olursun 🙂 Yorumla devletbaba34 +1 yıl yozgatlı kabolma yarın seni bulurum demi Yorumla yaneyya +1 yıl Yok burdayim daha simdilik kapatmayi falan dusunmuyorum bulursun o yuzden Yorumla devletbaba34 +1 yıl gitme kaybetmek istemiyorum seni bur da konuştuğum tek kişisin Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl En sevdigim esofman alti ve thsort. 2 0 Yorumla
ceren_toka Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Eşofman sweet Spor ayakkabısı spor çantası 2 0 Yorumla
rubymixstar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Crob ve şort ikilisi en rahatı benim icin 2 0 Yorumla
tombultombulcuceler Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Keşke şortla spor yapabilsem. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tişört ve tayt en çok tercihim aslında ama bazen pijamalarımla yatakta miskin miskin uyuklamak da ayrı bir keyifli oluyor 0 0 Yorumla
yücelist Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl Yazin ev kombinm sporcu sutyeni ve sort 1 0 Yorumla
berkdem Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 78% +1 yıl Sabah güne nasıl başladığımla alakalı bir konu... 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Tayt salaş tişörtler en rahat kombin 1 0 Yorumla
invictu_s Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Tayt giymeyi çok seviyorum 1 1 Yorumla Bankerçılgın +1 yıl Neden Yorumla
ben-saime Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl tayt çok rahat oluyor bazende eşortman 1 0 Yorumla
gencveasi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Tayt, şort, tişört rahat edebileceğim her şey 1 0 Yorumla
ilaydacnr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Tayt ve bol bir tshirt. Hem rahat hem güzel 1 0 Yorumla
CemreDenizGND Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Spor ayakkabı, tişört. Bunları açıkçası seviyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
459Cevap
Spor yapmayı sevmen ama eğer düzenli spor yapsaydım geniş ve ince şeyleri tercih ederdim
Hiç süphesiz eşofman. Hem rahat hem de kombinlemesi kolay
Eşofman tabiki. Hem rahat hem de bir çok şeyle kombinleyebilirsin ;)
Ne bulunursa giyilir:)) çok seçeneği olmayan bir coğrafya burası
Diz üstü basketbol şortu ve kolsuz tişört mis gibi kombin her yere gidersin bunla
kesinlikte tayt hem çok rahat hemde çok kullanılilı
Short ve sporcu atleti çok iyi ve kendini rahat hissettiriyo böyle havalarda çok iyi olur
Beyaz tişört ve siyah ayakkabı birama ne bileyim güzel anlayışınızdan
Ceket bluz tayt en sevdiklerimen vazgeçmem imkansız
kesinlikle siyah tayt gri e1_dilan üstüne de crop veya bustiyer hem rahat hem de şık
Bilmem kombinlerde genellikle spor tarzı yok. klasik adamım.
Hepsi diyebilirim spoe kıyafetleri bir yaşam biçimi
Güzel bence olmuş. Ben pantolon ve tişört geçiriyorum o kadar jskdkwkds
Paraşüt eşofman, sweat, güzel bir spor ayakkabı güzel bir saat
Eşofman giyerim genelde. Kafamada kapüşonu çekerim tamamdır.
Eğer evdeysem sporcu atleti vazgeçilmezim ve tabiki taytlar
Günlük hayatımız mı kaldı Allah aşkına ya. :) Hangi günlük hayat.
Eşofman tabikide 😂 öyle rahat hissediyorum kendimi
Spor olarak tabiki sprocu atleti büstiyer ve taytt❤️
Şort ve atlet kesinlikle aşırı rahat soğuk havalarda ise sweatshirt ve eşofman
özellikle kadınların en büyük sorunlarından biri sporcu atletlerin kalitesiz olması.
Ben genellikle ya simsiyah ya da bembeyaz... bazen karisik
tişört eşofman altı kullanıyorum sporcu olduğum için
Sweatshirt tercih ederim... Mevsime göre de değişir.
Tişört ve eşorfman evde veya dışarda asla farketmyo
ya spor harıka mükemellell kendinden rahatından ödün vermiyosun müko yaniii
Allah'tan korkmasan kuldan utanmasam donla çıkarım 😂
Açıkçası iş hayatında resmi giyiniyorum ama normal hayatında spor giyinmeyi salaş giyinmek seviyorum
ilk olarak crop altına gri eşofman ayakkabı olarakta jordan giyerim
Tayt kısa kolu şişme yelek spor giyinmek hoş bence :)
Rahat kıyafetlerden yanayım ne çok dar ne çok geniş.
Tayt tabiki uzerinede oversized sweater
tayt biraz basit kaçmıyormu güzelliğine
Yuruyus ve kosu yaparken kullaniyorum ztn fitness ya da disarda spor yapiyorsam kullaniyorum rahat oluyor.
bak o doğru ben yalnış anladım genel amaçlı kullananlar genelde tipsiz kızlar kullanıyor tayt giyerek vucud hatlarını belli ederek prim kasıyorlar
Spor disinda giyilmesinden bende hoslanmiyorum
benim dediğim şeylere hak verdinmi peki
Evet ve vucut hatlari guzel olmayanlarda bi tuhaf duruyor
şanslısın ozaman :)))))))))))
Deli gibi spor yapiyorum olsun o kadar 😅
o ahmet çok şanslı ama ben ahmet şanssızım:)))
Inshallah mutlu olursun 🙂
yozgatlı kabolma yarın seni bulurum demi
Yok burdayim daha simdilik kapatmayi falan dusunmuyorum bulursun o yuzden
gitme kaybetmek istemiyorum seni bur da konuştuğum tek kişisin
Çok güzel alıp denemeyi duşunuyorum
Çok İyi Begendim bu kombini
Tayt ve sweatshirt tercihim
En sevdigim esofman alti ve thsort.
Eşofmanı kullanmayı severim😄
spor taytları giyerim daha çok
Eşofman sweet Spor ayakkabısı spor çantası
Crob ve şort ikilisi en rahatı benim icin
Keşke şortla spor yapabilsem.
Tişört ve tayt en çok tercihim aslında ama bazen pijamalarımla yatakta miskin miskin uyuklamak da ayrı bir keyifli oluyor
Yazin ev kombinm sporcu sutyeni ve sort
Tayt kullanıyorum günlük olarak
Dagi ile nefes alan kombinler
Gri eşofman- sweat gayet rahat
Sabah güne nasıl başladığımla alakalı bir konu...
Tayt iyi ki moda oldu tekrar 💜
Salaş ve spora düşkünüm 💁🏻♀️
Spor kıyafetim yok maalesef.
Vazgeçilmez Tayt sweatshirt ❤️❤️❤️❤️
Kesinlikle sweat ve tayt😍
Tayt salaş tişörtler en rahat kombin
Tayt giymeyi çok seviyorum
Neden
En çok tşört ve tayt kullanıyorum.
Tayt spor atlet veya askli crop
tayt çok rahat oluyor bazende eşortman
Tayt, şort, tişört rahat edebileceğim her şey
Tayt ve bol bir tshirt. Hem rahat hem güzel
Spor ayakkabı, tişört. Bunları açıkçası seviyorum.