Tayt ve yarım atlet çoğu zaman tercihimdir. Bu zamana kadar hiç Dagi Activewear giymedim ama bu aralar ilgi alanımda olduğundan bir sonraki spor alışverişimde bunu değerlendireceğim :)
Siyah dar bir tayt ve üzerine de uzun bir tişört. Sıfır kol da olabilir. Özellikle yaz aylarında sahilde gezerken çok rahat oluyor. Marka takıntısı olanları bilemem tabii.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dikişsiz push up tayt üzerine lazer kesim büstiyer ve oversize bir ceket 😍
O zaman sana bir kombin daha:) Yüksek bel dikişsiz sporcu taytı, sporcu büstiyeri üzerine halter sırt dekolteli tshirt belden bağlama detaylı. Ayakkabı olarak da yüksek tabanlı koşu ayakkabısı :) saçlarda at kuyruğu ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
459Cevap
Sporcu sütyenlerini bi zahmet büyük göğüslü insanlar için de üretseydiniz biz de alıp kullanırdık...
Üretmiyorlar mı?
siyah tayt her şeydir. hayat kurtarıcı üstüne ne giyersen giy asla sırıtmayacak ve uyum sağlayacak bir parça ayrıca çok rahat ve şık
Tayt. Çok rahat kalça ve bacaklarını sarıyor ve swear tişörtlerle de uyumlu
Tayt ve yarım atlet çoğu zaman tercihimdir. Bu zamana kadar hiç Dagi Activewear giymedim ama bu aralar ilgi alanımda olduğundan bir sonraki spor alışverişimde bunu değerlendireceğim :)
Beğendim tarzını. Sen hangi markaları tercih ediyordun?
Siyah dar bir tayt ve üzerine de uzun bir tişört. Sıfır kol da olabilir. Özellikle yaz aylarında sahilde gezerken çok rahat oluyor. Marka takıntısı olanları bilemem tabii.
Dikişsiz push up tayt üzerine lazer kesim büstiyer ve oversize bir ceket 😍
Ohhaaa
Noldu 😂
Anlatıs seklın guzeldı 😀😀
Tesekkürler 😂
Haha beklemedeyım😀😀
Neyi bekliyorsun 🤪
Senden gelecek bıseylerı 😋😋
Yeni kombinler mi istiyorsun?
O zaman sana bir kombin daha:) Yüksek bel dikişsiz sporcu taytı, sporcu büstiyeri üzerine halter sırt dekolteli tshirt belden bağlama detaylı. Ayakkabı olarak da yüksek tabanlı koşu ayakkabısı :) saçlarda at kuyruğu ;)
Haha seni artk ozel modacı ilan ediyorum 😂😂
Hahahah teşekkürler 😂😂 Ayy cidden beni buraya moda editörü olarak atasalar hiç fena olmaz. 🤪
Gizli cok ilgimi cektn senınle tanısalım 😂😂
Gizliyim bak kendin söyledin 😂
Offf haydi ama 😂😂😂
Bugünün kombini ne?
Oversize ❤️Kombinini mükemlldir.
Bence :)
O kadar kullandığım çok kombin var ki hangisini söylim
günlük kombin önemli tabii yaani şakaya gelmez 😁😂
Sporcu sutyenıyle aksam yemekleri mi... burası bagcılar😀
Konu spor kıyafeti olunca ona dair herşeyi severim. 😂
Şort ve tişört daha ne olsun
Spor ayakkabı tabii ki ve güzel bir eşofman rahat ve ceket ❤️❤️❤️spor giyinmeyi seviyorum
tamam güzel kaliteli ürünler ama benim bütçem yetmez
bu yoruma saatlerce ağladım
Sporcu sütyen kullanırım. Genelde korseli olanı tercih ederim
Gunluk olarak spor giyimleri cok severim her cesidini de severim
bayanlar için mi var sadece erkekler için var mı spor kıyafetlerinden fiyatları biraz pahalı geldi
Aynen yenilemenin tam zamanı, hepsini çöpe atıp bütün kıyafetlerimi dagi den alicam.
Kızlara baktım da tayt sporcu sütyeni bu ikisi üzerinde imalat açmayı dusundum
Dışarda pantolon gömlek tişört evde eşofman ya da kapri şort
Rahat
salaş kiyafetler giyerim
Esofman Favori
eşofman altı fix zaten. Üstü hava durumuna göre değişir tabi. Sweat-mont ve kısakollu body arasında gider geliriz.
Ben spor yapmaya yeni başladım ve motive için her ayın sonunda kendime Dagi Activewear dan beğendiğim bir spor kıyafeti almayı planlıyorum 😍
😍
D-ACTIVE yüksek bel toparlayıcı spor tayt tabikideeee
Sportif kıyafetler hem çabuk kuruyor, hem sııyı vücutta tutuyor. Ve çok rahat oluyorlar. Gün boyu rahatlık...
Number 1 tabikide tayt. Her yerde hayat kolaylaştırır
Göbeği açık tişört giyiyorum ferah ferah spor yapıyorum
Rahat giyinmeyi severim kombinlere fazla takıntım yok
Bir kere tayt ve sweat rahatlığına kavuşunca başka tercihiniz olmuyorr
Sporcu sutyeni kesinlikle.. evde baska bir sey giymiyorum desem yeridir.
Taytı genellikle hep giyinirim kendimede çok yakıştırıyorum üzerinede atlet tarzı üstlerle kombinliyorum.
bence de yakışıyor size:))
Geniş bir basketbol şortu, rahat bir çizgifilm karakterli tişört ve spor ayakkabılarım en sevdiklerim.
Baya geniş ve siyah kıyafet siyahdan hiçbi zaman vazgeçmem dolabımı açınca siyah dan farklı bişey bulmak zor
Selamlar,
İlk defa böyle bir marka gördüm. Gerçekten böyle marka mı varmış? Neyse bilgi sahibi olduk.
Genellikle tayt giymeyi tercih etmem spor yaparken terletiyo ve yapışıyo o yüzden ince olan şeyler ve şortlar favorim
Tayt giyerim ben ama en önemlilerden şıklık ve rahatlığı da ararım ha bir de spor ayakkabı da giyerim onda da aynı özellikleri taşımasını isterim.
Pandemiden önce casualfit takılırdım ama şu an pijamayla bile sokağa hatta kadıköye filan geçtiğim bile oldu çok saldım :)
Spor atletleri ve diz üstü tayt en sevdiğim.
Genel günlük olarak sweat ve tayt tercihim oluyor.😇
ben basketbolcuyum ve basketbol eşorfmanı yani bol oversize eşorfmanı ve üstüme bir hoodie onun üstüne spor mont
Kot ceketlerimden asla vazgeçemem herşeyin üzerine giyinesim gelir, aynı zamanda kapüşonlu kıyafetler vazgeçilmezim
tabii ki de beyaz spor ayakkabılarım onları çok seviyorum onlardan kopamiyorum mevsim hep yaz olsun istiyorum🤗🤗🤗
Her zaman kalıbı bol bir eşofman tercih ederim. Yürüyüş yaparken asla rahatsız etmez, adımlarımı hızlandırır, tavsiyedir.
Her zaman kalıbı bol bir eşofman tercih ederim. Yürüyüş yaparken asla rahatsız etmez, adımlarımı hızlandırır, tavsiyedir.
Tayt ve büstiyer giyemeyi giymeyi tercih ederim. en rahatı onlar.
Tshirt candır. Şort ya da eşofman mevsime göre spor ayakkabı. Rahatı severim
Sporcu sütyenlerini tüm gün giyebilirim. Rahatına düşkün herkese tavsiyemdir. 😊
Erkeklerde gri eşofman üste beyaz tshirt
Kadınlarda t atlet altına yapışmış tayt
Cok fazla var ama içlerinde 5 tanesini çok seviyorum ahshshhshsjs
Eşofman-sweatshirt alıştın mı kurtulamadığın bir seçim
Şu sıralar sporcu sutyeni almam gerek sporda en önemli sey
Siyah şort 0 kollu penye tarzını ve beyaz spor ayakkabı
Ruh halime bağlı o gün nasıl hissediyorsam öyle giyinirim
Spor giyimden çok kalsik giyim günlük tarzım kot t-shirt gibi mesela
Yarım sütyenler çok iyi oluyor altına da tayt ve hırka ile birlikte amanııınn 🔥
Ben sürekli spor giyinen birisiyim oversize hoodie çok seviyorun özellikle kısa kollu olursa
ben spor ayakkabıdan başka ayakkabı giyemiyorum alıştım çok rhat heryere onu giyiyorum
Aslında tayt ve tişört kullanmayı çok sevdiğim bi ikili
Kot , tayt , rahat eşofman spor ayakkabı rutin hep :))
Yarım veya tam boy tayt üstünede salak bir tşört giyerim genelde
Güzel. Tayt siyah mı genelde
Tayt sweat kesinlikleeee hem rahat hem güzel duruyor
Tayt en iyisi