Ben spor tarzını çok seviyorum. Dagi ye girince asla çıkamıyorum. O kadar tarz ürünler var ki her şeyimi Dagi'den alıyorum. Spor giyinen erkekler daha fazla mı dikkat çeker?
Erkeklerin spor giyinmesi kızların hoşuna gider mi?
Diğer giyim tarzlarına nazaran benim daha çok ilgimi çeker. Kadınlara yakıştığı kadar erkeklere de yakışıyor bence. Özellikle jogger. Tabii bunlar giyinmesini bilen erkekler için geçerli. Bazen gördüğüm ve ''spor giyim tarzı'' olarak adlandırılan giyim tarzlarını yansıtan erkekleri görünce erkeklerden soğuyorum. Bu yüzden giyinmeyi bilen hoşuma gider diyebilirim.
Spor Giyinmek Nedir?
Öncellikle bu giyim tarzının tamamen rahatlık üzerine kurulmuş olmasını söylemem gerekiyor. Yapı taşı rahatlık içerisinde şıklıktır. Yani insanlar ne tarzından ne de rahatlığından ödün vermek zorunda. Nasıl ki içerindeki ''spor'' kelimesini yaparken rahat kıyafetler giyiyorsak aynı şekilde günlük hayatta da böyle bir kullanım olmalıdır.
Nasıl Spor Giyinilmez?
Bu giyim tarzı rahatlık üzerine kurulmuştur yukarıda söylediğim gibi. Bu doğrultuda ilerler ve düşünürsek kıyafetlerin tere karşı hassasiyeti, rahatlığı, tercihen bolluğu, esnekliği gibi kavramlar çok önemlidir. Bunlarla birlikte kullanışlıda olmalıdır. Eğer spor giyim ürünümüz bunları içermiyorsa buna ''spor giyinmek.'' denmez çile denir. :D
Hoşuma giden birkaç tarzı görselle göstereceğim.
Normalde takım elbise bana çekici gelmez. Ancak buradaki ürün biraz daha esnek türden. Bu yüzden spor giyim kategorisinde bestlerim arasında.
Belki bu tarz eşofmanlar çok yayındır ancak bu şekilde desenli, bilek detaylı olanlar çok hoş duruyor. Sadece evde, işte değil günlük de kullanılabilir bence.
Şu tarz kıyafetler de aşırı hoşuma gitmeye başladı şu aralar. Özellikle dövmesi olan erkeklere ayrı bir hava katıyor. Bol olması, şortu vs. de çok güzel. Her bir parça çok uyumlu.
Bu tür uyum içerisinde olan, sapıtmayan türden kıyafetleri kullanan erkekler her zaman çekicidir gözümde. Dediğim gibi, kullanmayı bilmek lazım. Aksi hiç olmamasından daha itici geliyor
Tabiki çok yakıştırıyorum, günlük hayatta hem rahat hemde şık görünüyor. Ama her zaman spor giyinmemeli özel günlerde özen göstermesi gerekiyor. Erkeklere şu tarz kombinleri çok yakıştırıyorum. Yürüyüş çıkarken
Gider mi gitmez mi bilmem ama sonuç itibari ile kimsenin hoşuna gitmesi için giyinmem... Kaldı ki insanlar vücutlarını tanıdıkları zaman bence her şekilde olan giyimi kendilerine yakıştırıp, dikkat çekip ve ilgileri üstüne çekebilirler...
Spor da olabilir ama klasik daha çok severim, böyle takim ebiseli kaşe kabanli erkekler çok çekici geliyor. Ama genel olarak düzgün uyumlu giyinmesi güzel takilmam
Giydiği kıyafetlere göre değişir ama spor tarz bence iyi keko gibi giyinen erkekler var Türk erkekleri hiç doğru düzgün giyinemiyor ama spor tarz iyidir ya. Koreli erkeklerin çok güzel tarzı var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bence güzel bir de adamın kafasındaki bereler erkeklere çok yakışıyor