Araştırmalar sonucu kolanın ve gazlı içeceklerin sivilceye yol açtığı görülmüş. Sizde kolayı çok sık tüketir misiniz?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Araştırmalar sonucu kolanın ve gazlı içeceklerin sivilceye yol açtığı görülmüş. Sizde kolayı çok sık tüketir misiniz?

Hey, ben Nilay! KızlarSoruyor'da ablam Dermatolog Ebru ile cilt bakım tüyoları paylaşıyoruz. Cilt bakımının ekip işi olduğunu unutmamak lazım! 💁♀️✨
Kolalı ve gazlı içecekler, içerdikleri yüksek şeker oranı ve bazı katkı maddeleri nedeniyle cildi olumsuz etkileyebilir. Bu tür içeceklerin fazla tüketimi, sivilce oluşumunu artırabilir. Ben de dönem dönem içtiğimde cildimde olumsuz etkiler fark ediyorum. Eğer sorun yaşıyorsan, tüketimini sınırlaman iyi olabilir. Kendi cilt bakım rutininde ise uygun ürünler kullanmak önemli. Karma ve yağlı ciltler için Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni deneyebilirsin. 🌟
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Kolanın içeriğindeki şeker, kafein ve diğer bileşenler bazı kişilerde sivilce oluşumunu tetikleyebilir. Kolanın sivilce üzerindeki etkileri kişiden kişiye değişebilir. Eğer sivilce probleminiz varsa, kola tüketiminizi azaltmayı veya tamamen kesmeyi düşünebilirsiniz.
Cevap
9Cevap
evet.
Yapabilir ama kişiden kişiye değişiyor bana hiç yapmaz mesela
Aynen bende de hiç çıkmaz
Ben gazlı içecek hiç tüketmiyorum. Ama arkadaşım tükettiği zaman cildine etki ediyor.
Her gün kola tüketiyorum ve cildim çok cansız ve ara ara sivilce çıkarıyor
Yapar tabi işlenmiş tüm gıdalar yapar
Kola sivilce yapmaz yağlı değil çünkü 😅
Yapabilir
Evet katılıyorum
Güzel bir paylaşım olmuş
Yapabilir... İhtimal yüksek )
evet
Şekerli olduğu için yapabilir.
Fazla içince yapabiliyor
Hayır günde sadece bir litre
Keşke sadece sivilce yapsa neler yapar nemler