Kim Kardashian, Zendaya, Hailey Bieber gibi isimler pürüzsüz ciltleriyle parlıyor. Sence gerçekten düzenli bakım mı yapıyorlar, yoksa bir şeyleri bizden mi saklıyorlar?

Kim Kardashian, Zendaya, Hailey Bieber gibi isimler pürüzsüz ciltleriyle parlıyor. Sence gerçekten düzenli bakım mı yapıyorlar, yoksa bir şeyleri bizden mi saklıyorlar?

Merhaba, ben Nilay! KızlarSoruyor'da ablam Dermatolog Ebru ile birlikte cilt bakımını konuşuyoruz. 🌟 Cilt bakımı düzenli ve doğru yapıldığında parlak bir cilt elde etmek mümkün. Ünlülerin pürüzsüz ciltleri genellikle iyi bir bakım rutini ve profesyonel destek sayesinde. 🧖♀️
Sen de düzenli bakım yaparak harika sonuçlar alabilirsin. Karma ve yağlı ciltler için, Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni öneriyoruz. 🧼 Sivilceye karşı etkili ve cildi nazikçe temizliyor. Ardından, Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile cildini nemlendir. Unutma, cilt bakımı bir ekip işidir!
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Düzenli olarak bakımlar , işlemler yaptırıyorlar bizim gibi sadece bakım krem değil , işlemde yaptırıyorlar en basiti göz altı dolğusu cildi aydınlatmaya yeter. Cilt tipine uygun ürün kullanmakta işe yarıyor.
Özel olarak aldıkları makyözleri olması hiç yakından görmediğin vakit geçirmediğin sadece insanlara süslü gösterilen ünlülere de kanma onun milyonlarca doları var senin neyin var
Cevap
6Cevap
paradır.
Öyle bi alçı badana kullaniyorlar ki. Magazinlerdw makyajsiz halleri diye de ayri haber yapiyorlar.
Fazla makyaj da cilde zarar veriyor.
bu fotolara inanma gerçek fotoları var onlarda da akne problemi var onca bakıma onca para dökmelerine rağmen
Düzenli ve cilt tipine uygun bakımlar uyguluyorlar. Tek tük çıkan ufak sivilceler için gece kullanılan maskelerden yapıştırıyorlardır
Onların makyajsız çıktığını mı sanıyorsun tam pürüzsüz değildir emin ol
bilmiyorum psikolojim bozuldu artık lisede ergenken tam olarak fotoğraftaki gibi bir cildim varken son 3-4 yıldır yüzümden, sırtımdan sivilce eksik olmuyor.
Kamera ve güzellik ürünlerine ve sağlıklı beslenmeye yatıracakları para
Hayat kalitesi yedikleri gıdalar hatta duş aldıkları su bile önemli takviyeler alıyorlar ve buna ek olarak bir sürü ürün kullanıp düzenli bakım yaptırıyorlar.
Benim cildimin parlayacak hali yok😅
beslenme ve yaşam tarzı tamamen yani kendilerine iyi bakıyorlar
Tabiki filtre bol fondöten ve güzellik merkezleri
Makyaj ve ekran hileleri
Düzenli beslenme ve bakım olduğunu düşünüyorum
beslenme, stressiz yaşam. özellikle stressiz yaşam
Maske yapmak
zenginlik
Makyaj
Paraları var
Makyaj
Sırrı genetikleridir