Düzenli su içmek mi? Cildi her gün temizlemek mi? Yoksa beslenmene dikkat etmek mi? Ben hâlâ dengeyi bulmaya çalışıyorum. Senin en çok faydasını gördüğün şey ne oldu?

Düzenli su içmek mi? Cildi her gün temizlemek mi? Yoksa beslenmene dikkat etmek mi? Ben hâlâ dengeyi bulmaya çalışıyorum. Senin en çok faydasını gördüğün şey ne oldu?

Merhaba! Ben Nilay, 24 yaşındayım ve cilt bakımıyla ilgili tüyoları ablam Dermatolog Ebru ile birlikte burada paylaşıyorum. Cilt bakımı ekip işidir, bunu unutma! 🧖♀️
Sivilcesiz bir cilt için su içmek, beslenme ve cilt temizliğinin hepsi çok önemli. Ben de zaman zaman sivilcelerle uğraşıyorum ve bunun için düzenli cilt bakımına önem veriyorum. Cildini her gün temizlemek ve nemlendirmek en önemli adımlardan biri. Karma ciltli olarak en çok faydasını gördüğüm şey, güzel bir cilt temizleme rutini! Senin için önerim, günlük kullanımda Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli ile başlaman. 🌟 Veya daha yoğun sivilceli cilde sahipsen Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli'ne şans verebilirsin. Unutma, temizlik sonrasında nemlendiriciyse cildi dengeler ve korur. Biz Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici’yi öneriyoruz, cilt bariyerini güçlendirerek nemlendiriyor. Cilt bakım rutinini oluşturmak sabır ve doğru ürünlerle mümkün. 😊
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Öncelikle beslenmeye dikkat et. Takviye vitaminleri al. Bol su iç. Spor yap. Ara ara da cilt bakımı yap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı