Düzenli peeling yapmak
Lüks kozmetikler
Sağlıklı beslenmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kesinlikle sağlıklı beslenmek bunu tecrübe ederek söylüyorum. Dış dan istediğin kadar uğraş ama yediğine içtiğine dikkat etmediğin süreç pek işe yaramıyor. En önemlisi yeterli miktarda su, sığar ve alkol asla olmamalı ve çok doğal sağlıklı ve az yemeli bu kadar. Bunlar hem iç hem dış güzelliği %90 oranında etkiliyor.
dediğiniz gibi hepsini dengeli yapmak önemli
sağlıklı beslenmek hem ruh hem beden sağlığına etkisi olduğundan kesinlikle sağlıklı beslenme olmalıdır. Hatta buna sağlıklı beslenme değil, sağlıklı yaşam dersek daha doğru olur. Bu durumda hem beslenmeyi hem sporu hem stressiz yaşamayı, hepsini katmalıyız.
Cevap
16Cevap
Sağlıklı beslenmek
Beslenme çok önemli, cilt ne kadar peeling ya da bakım yapılırsa yapılsın yediklerimizden etkileniyor.
evet hepsini dengeli ve yerinde yapmak gerekiyor
Aynen öyle 🌸
Bunların hiç birisi değil.
Öncelikle enfes bir cildim var.
Bunu bana İzmir'in Çeşme suyu ile günde iki defa yüzümü yıkamak sağladı teşekkür teşekkür
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Kesinkes sağlıklı beslenmek. Bi de gamsız, dertsiz, kedersiz, antistres olmak. Cilt hatun dramadan zerre kadar hazzetmiyor.⭐😄😄
#tubasueda 🍀🍀
Ben makyaj yaparkrn fondöten pudra gibi seyler hic surmem. Surunce guzelligim kayboluyor sanki. Sadece bir ruj ve goz makyaji ile kendimi prenses gibi hissediyorum. Nedeni bence genlerle alakali. Annemin de yüzü cok temizmis gencliginde makyaja bile gerek duymuyormus. Biraz da fazla su iciyorum. Ondan olabilir. Yagli seyler yemiyorum. Yuzumu de iyi yikiyorum derinlemesine, her banyoda yuz kesesi yapiyorum mutlaka peeling den daha etkili.
aslında yapılması gereken her şeyi yapıyormuşsun. Peeling, beslenme ve düzenli temizlik çok önemli
sağlıklı beslenmek
özellikle karaciğer sağlığına dikkat etmek cildi güzelleştirir
karaciğer için cildin aynası deniliyor
Spor
Sağlıklı beslenme
Bol bol su.
Makyaj ürünleri bir işe yaramaz bu konuda.
Sabah akşam abur cubur yiyorum cildimde bir tane sivilce yok, sadece regl dönemi bi tane çıkar o da yüzüme denk gelmez pek. Ben genetik olduğunu düşünüyorum.
bazı kişiler genetik şanlı olduğunu düşünüyorum
Tabi ki bakım yapmak çok önemli ama sağlıklı ve düzenli beslenme vücudun her alanı ve her aşaması için en önemli nokta.
Kozmetik ürünlerden uzak durmak bol su sağlıklı beslenme.
Dışardan her yöntem ise yaramaz asil mesele icerde yani beslenme
Pürüzsüz bir cildin sırrı yoktur , cildimiz neden sır tutsun ki
Genetik abi onu bilir onu söylerim.. Keyifli geceler..
Sağlıklı beslenmek olabildiğince makyajdan uzak durmak ve 2 ayda bir en az cilt bakımı yaptırmak✌🏻
33 yaşındayım tek bir sivilce bile çıkmadı şimdiye kadar. genetik olduğunu düşünüyorum ben
hiçbirini yapmıyorum ama pürüzsüz cildim var demek ki neymiş bunların hepsi safsataymış
Bol su tüketmek sağlıklı beslenmek ve kesinlikle kusursuz makyaj 😄
Makyajı ciltte fazla bekletmemek ve bakım yapmak
Tek sırrı şanslı genler
Genetik. Sağlıklı beslenmek. Temiz olmak.
Omega 3 balık yağı
Makyaj yapmamak
Hormonlardır sanırım.
Sağlıklı beslenmek en önemlisi
Bol su içip, yağlı şeyler yememek 🦋
Erkekler guzel cvp vermis 👏🏼👏🏼👏🏼
Kessinlikkle bol su
En önemlisi sağlıklı beslenmek.
Bakan kişinin gözünün bozuk olması
Kozmetik ürünlerinden uzak durmak
Genetikkkk
Bir tane pürüzüm yok