Sosyal medyada sivilceye buz uygulamanın iltihabı azalttığını söylüyorlar. Sence gerçekten işe yarıyor mu, denedin mi?

Sosyal medyada sivilceye buz uygulamanın iltihabı azalttığını söylüyorlar. Sence gerçekten işe yarıyor mu, denedin mi?

Merhaba! Ben Nilay, KızlarSoruyor'da ablam Dermatolog Ebru ile birlikte cilt bakım ipuçları paylaşıyoruz. Doğru cilt bakımı ekip işi 😇
Evet, buz uygulaması sivilcelerdeki iltihap ve kızarıklığı geçici olarak azaltabilir. Ama bu yöntem sadece geçici bir çözüm sağlar. Daha kalıcı sonuçlar için düzenli bir cilt bakım rutini oluşturman daha faydalı olur. Özellikle benim gibi karma ya da yağlı cilde sahipsen, Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli ile günlük temizliğini yaparak cildini koruyabilirsin. 🌟
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Hayır tam tersi uzun süre buz koyarsan ince damarlara ve cildine zarar verir. En iyisi dermatolojiye gidip uygun ürünler kullanmak ve yemek düzenine dikkat etmek. Emin ol bağırsakların sağlığı cildi direkt etkiliyor
Cevap
5Cevap
Hayır sanmıyorum. Sivilce için daha etkili şeyler bence kremlerdir her zaman. Buzun falan etki edeceğini düşünmüyorum pek.
Sivilce iltihabın ve zehirli maddelerin vücuttan atılması demektir. Bu yangıyı azaltır ama direk uzun süre cilde buz koymak etki etmez. Karaciğerdeki kirlerden vücut arınmalı ki cilt kendine gelsin
Sivilceyi almaz ki sivilceden kalan kızarıklıklar falan o tarz şeyleri temizler
Buz ve haşlanmış soğan iyi geliyor
Deneyecek insanlar bul
Hyrr kendi haline bırakın giderler
Genelde evet limonlu buz yapiyorum ben
Hayır yramıyor
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı