Sivilceler için yüze buz sürmek etkili mi, yani yüze buz sürmek sivilce geçirir mi? Ben denedim faydasını gördüm. Başka deneyenler varsa yazabilir mi? Ve sizce yüze buz sürmenin faydaları neler?yüze buz sürmek
Sivilcelerin o kırmızı görüntüsünü almak için yüze buz sürmek etkili evet. Ama yüze buz sürmek sivilce dışında gözenekleri küçültmeye de yarıyor. İçerisine çok az limon, çok az gül suyu da dökersen gözeneklere ve sivilcelere daha etkili olabilir. Ama her gün yapmanı önermem çünkü kılcar damarlarını belirgin hale getirecektir. 2-3 günde 1 yapman sivilcelerine daha yararlı olacaktır. Sivilceler için buzu sürüp bırakmamak lazım tabii, bakıma biraz önem göstermek lazım.
yüze buz sürmek
Cildinin ihtiyacı olan ürünleri kullan.
Belki de bizim yaptığımız en büyük hata "her cilt tipine uygundur" ürünlerinden kullanmak. Her cilt tipine uygun olan ürünler hiçbir cilt tipine tam anlamıyla iyi gelmez. :) Akneye meyilli cildin varsa sana önerim Simple SOS Matlaştırıcı Jel.
Sivilce görünümünü azaltmakta gerçekten çok etkili. Küçük bir tüp ama lokal olarak uyguladığında zaten kolay kolay da bitmiyor.
Aşırı sivilce problemim yok ama yüzüm yağlı olduğu için hep bir iki tane mutlaka olur yüzümde bir iki tane de izleri olur. Buzu gözenekler için denedim birkaç defa sıkılaştırıyomuş öyle okumuştum. Biraz faydası var galiba ama çok da değil
Ciltteki kan dolaşımını hızlandırdığı için sivilcelerin kolayca yok olmasını sağlar buz ayrıca ciltte biriken yağ ve kir parçalarını giderir böylece sivilcelerin neden olduğu ağrı iltihaplanma gibi sorunların önüne geçmiş olursunuz buz küplerini temiz beze sarıp birkaç saniye sivilcelerin üzerinde tutun
En İyi Cevaplar