Hangi ürünü önerirsiniz, bu ürün işe yarar mı sizce alıcısı da gayet memnun?

Hangi ürünü önerirsiniz, bu ürün işe yarar mı sizce alıcısı da gayet memnun?

Merhaba! Ben Nilay, ablam Dermatolog Ebru ile birlikte KızlarSoruyor'dayız. Cilt güzelliği ekip işi 🧡
Sana önerebileceğim ürün, cilt tipine uygun olarak Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici. Bu ürün, hem cildi nemlendirip hem de cilt bariyerini güçlendirerek harika bir görünüm sağlar. Yağlı ve sivilceye eğilimli ciltler için mükemmel bir seçenek 🌟. Nemlendirme çok önemli, çünkü nemlendirmediğimiz zaman cildimiz daha fazla sebum üreterek sivilce oluşumuna sebep olabilir.
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
La roche posay duo temizleme jeli ve kremi der geçerim cildime hiçbir şey yardımcı olmadı sadece bu marka bebek gibi yaptı ilk kusturuyor kısmaması için belki cildini alıştırarak başlamalısın bilemiyorum eczaneye sor. 6 ay düzenli kullandım sabah akşam. Sonuç mükemmel. Bi ara bıraktım tekrar geldi sivilceler. Hemen bırakmak yerine dozunu azaltarak bırakman gerekiyor ama ben 2 yıldır kullanıyorum nemlendirici yerine. kesinlikle al pişman olmıcaksın heh bi de sivilceler gidince fondötene ihtiyacım kalmadı ama yinede bu kremin aynı içeriğine sahip unifant ten rengi var onu sürüyorum varya bebek gibi yapıyor cildimi
K
öncelikle bunların hepsi çöp artık şu marka temizleyicileri kullanmayı bırakın bunlar satış taktiği, günlük 1 litre suyunu içtin mi yeşil çayını içiyor musun her gün beslenmen sebze ağırlıklı mı, cildim lekelenmeye müsait ve tek yaptığım şey otacı gül köpüğüyle temizlemek arada saf gül suyu sıkıyorum ve haftada bir kil maskesi onun dışında ne kadar çok ürün kullanırsan cildin bozulur bunların dışında tarçın ve bal maskesi yapıyorum cildimi kötü hissedersem
Cevap
3Cevap
Bence en etkili olan güneş kremi ben kullanıyorum ne sivilce çıkıyor ne de başka bir şey
Benim cildim çok hassas ve bende gerçekten işe yarayan La Roche Posay temizleme jeli bakım kremi ve toniği baya etkili geldi
Alanı sağlık değil kozmetik olan hiç bir ürünü kullanmıyorum. Kozmetikten uzak durarak cildinize büyük iyilik yapmış olursunuz
Bu marka olmadığı kesin. Celenes gibi su bazlı ürünler iyi ,
.
Bunun turuncu dışlısı benim yüzümü kurutmuştu uzun vadede. Ağzımı zor açıyordum. Yüzün karmaysa iyi gelmez.
soğuk su ve maydanoz kozmetik ürünlerin hepsi zararlı
Bence cilt bakım ürünleri Dr. Danışılmadan kullanma sonra yüzün mayın tarlasına döner.
Ben birtek bakım olarak yüzümü yıkıyorum. Bugüne kadar sivilce yaptığını görmedim 😃
Bunu tek bir ürün kullanarak anlayamazsın. Cildini temiz tutup düzenli bakımını yapman lazım. Asitler, vitaminler, kolojen vs düzenli kullanılmalı.
Neutrogena nın ürünleri bende sivilce çıkarıyor, en iyisi The Purest on ürünleri
Glikolik ve salisitik asidi araştırmalısın.
Bu markadan iyisini görmedim
Neutrogena pek iyimser gelmiyor bana.
Ev yapımı balmumu kremi
O zaman git öyleleri ile birlikte ol
the purest serisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı