Karma ve sivilceye meyilli bir cilde hangi bb veya fondöten olabilir lütfen kullanmadığınız ürünün tavsiyesini vermeyin. 🙂🙂

Bb de zararlı fondotende bari fondoten sür derim flormar mat touch kullandım 55 tl şyan şu an flormar velvet kullanıyorum 30 tl gayet güzeller
21 yaşındaki cilt her halükarda güzel cilttir tazedir. neden kullanıyorsunuz
Sadece çenemde olur olmaz saçma sapan sivilceler var ne yapacağımi şaşırdım kırmızı izler var birazda 😢 sadece çenemde ama
tamam ama kimyasal ürünler kullanarak iyileştirmiyor aksine cilde zarar veriyorsunuz gözenekler tıkanıyor tepkime veriyor. bunlar ergenlik sivilceleri bu daha çok dermatologun yorumlaması gereken bişey. bende mesela şimdilerde çıkıyor ne yapabilirim hiç regl dönemlerinde daha çok
Çok berbat duruyor mecbur kullanıyorum hiçbir şey fayda etmiyor da zaten 😏😏
Cevap
0Cevap
Ben de pure beauty markasının bb kremi var. Çok sık kullanmıyorum ama kullanınca da gayet memnun kaldığım bir ürün.
Rimmel in şu an ismini hatırlamıyorum matchli bişeydi kapağı kırmızı ve mavi sana uygun olanı seçebilirsin uygun fiyatlı güzel bir fondöten
Farmasi bb cok iyi tavsiye ederim. Maybelline de guzel digerlerine cok dalma derim.
Bb kremi çok hafife almayin fondötenle çoook farkı yok
Fondöten kullanmadıgım için bilemiyorum
Pure beauty watsons ta var.
Nars radiant tinted mousturizer 👌🏻
Rimmel london lasting finish
Maybelline Fit me
Fondöten zararlı
Bb krem sivilce mi yapıyormuş
Farmasi bb
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?