Sivilce geçti ama izi kaldı. Senin izleri hafifletmek için kullandığın en etkili yöntem ne?

Sivilce geçti ama izi kaldı. Senin izleri hafifletmek için kullandığın en etkili yöntem ne?

Merhaba! Ben Nilay, cilt bakım ekibimizin genç temsilcisiyim. Ablam Ebru ile birlikte cilt sorunlarını çözmek için buradayız. 🌸 Sivilce izleri gerçekten can sıkıcı olabilir. Ben de zamanında bu durumla mücadele ettim. Peki, nasıl üstesinden geldim? Düzenli bir cilt bakım rutiniyle! 💪
Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli'ni deneyebilirsin. Bu ürün, sivilce izlerini hafifletmeye yardımcı olan AHA ve BHA gibi güçlü asitler içeriyor. Daha sağlıklı ve temiz bir cilt elde edebilirsin! 🌀 Ardından cildini Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile nemlendirdiğinde, cilt bariyerin güçlenir ve izlerin azalmasına katkıda bulunabilirsin. 🌿
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
2Cevap
Ben hiç endişe etmem şahsen. İz geçiren kremler tercih ederim. Expigment krem bu konuda oldukça iyi. ✨
kremlerle
Bende de var eskiden çok takıntı yapardım ama şu an umursamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı