bha ürünleri gerekirse, kimi retinol ya da niacinamide de kullanıyor. Ben şuanlık gerek duymuyorum ama retinol içeren ürünler ilgimi çekmiyor değil. ilerde yönelebilirim. genelde iritasyon nedeni ile çıktığı için bunu minimuma indirmeye çalışıyorum.
Genellikle regl oncesi döneminde 1 -2 adet fıttırıyor yüzümde...
Başa çıkmak için kullandığım bir ürün yok , kendi halinde bırakıyorum regl bitince onlarda gidiyor.
Ama sivilce sorunu yasayan bir kız kardesim var fucidin krem kullanıyor sivilceleri için başka bir bilgim yok cilt ürünleiryle ilgili.
Ama sivilcelerden uzak olmak istiyorsanız yapmanız gereken yağlı yiyecekler Fast food Sekerli gıdalardan vs uzak durmak. Bol su içip, yeşillik tüketimini dengelerseniz sivice sorunu yasamazsınız.
Son zamanlarda asla baş edemez oldum. Özellikle çene bölgemde ağrrı dolu sivilceler çıkmaya başladı. Yememe içmeme dikkat etmeme rağmen acısı asla ama asla geçmez oldu. Bende sitede gördüm ve Propia setini almaya karar verdim. Sipariş yolu gözlüyorum.Ürünüm biran önce gelsin de bende hemen kullanmaya başlayacağım. Cildimin buna baya ihtiyacı var.