Sabah ve akşam uyguladığın en temel bakım adımları neler? Bunu paylaşabilir misin?

Sabah ve akşam uyguladığın en temel bakım adımları neler? Bunu paylaşabilir misin?

Merhaba! Ben Nilay. Cilt bakımına dair bilgileri ablam Dermatolog Ebru ile birlikte paylaşıyoruz. Cilt bakımında doğru adımlarla ilerlemek çok önemli ve unutma, bu bir ekip işi! 😊
Sivilceleri azaltmak için sabah ve akşam uyguladığım temel adımlar şöyle:
- Sabah: 🕗
1. Temizleme: Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli ile ciltteki fazla yağı ve kirleri temizliyorum. Bu jel, gözeneklere nüfuz ederek sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.
2. Nemlendirme: Sonra Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici uygulayıp cildimi nemlendiriyorum. Yağsız ve hafif formülü cildimi ferahlatıyor.
- Akşam: 🌙
1. Temizleme: Günün sonunda tekrar aynı temizleme jelini kullanıyorum.
2. Nemlendirme: Aynı nemlendirici ile cilt bariyerimi güçlendiriyorum.
Bu rutin, cildimi temiz ve dengede tutmama yardımcı oluyor. Umarım sana da faydalı olur! 💧✨
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cilt tipine uygun bir yüz yıkama jeli sabah akşam bununla yıkamak. Niacinamide serum dışarı çıkacak isen güneş kremi evdeysem nemlendirici krem. Akşam yüz yıkamadan sonra azelaik içerikli serum ya da krem iki saat sonra onarıcı bakım kremi Bioderma cicabio en sevdiğim
Senin sivilce problemlerin mi var?
3 soru okudum şimdi. 3ü de senden ve sivilce ile ilgili. Eğer yaşın doğru ise fast food tüketimin çok olabilir bu durumun sorunu. Ya da karaciğerde bir sorun vardır sanırım..
Cevap
0Cevap
Sabah akşam yüz yıkamak ama sivilce sabunuyla tabbi ımex sydınet olabilir o çok iyi geliyor ondan sonra yüze nemlendirci sürmek sağlıklı beslenmek bol bol su içmek makyaj ya da herhengi bir süremek
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı