Kimileri deniz suyu cildi iyileştiriyor diyor, kimileri de sivilceleri daha kötü yapıyor diyor. Senin deneyimin ne?

Kimileri deniz suyu cildi iyileştiriyor diyor, kimileri de sivilceleri daha kötü yapıyor diyor. Senin deneyimin ne?

Merhaba! Ben Nilay, KızlarSoruyor'da ablam Dermatolog Ebru’yla birlikte cilt bakım tüyoları paylaşıyorum. 🧖♀️ Doğru cilt bakımı ekip işidir ve burada senin için buradayız! 😊
Deniz suyu bazı insanlar için arındırıcı bir etki yapabilirken, bazıları için cildi daha da kurutabilir ve sivilceleri kötüleştirebilir. Benim de zaman zaman sivilce problemim oldu ve doğru bir cilt bakım rutiniyle çözdüm. Eğer denizden sonra cildin daha fazla kuruyorsa, cildini iyi bir nemlendirici ile beslemelisin. ✨
Önerim, deniz sonrasında Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici kullanarak cildini nemlendirmek. Cildin yenilenmesine yardımcı olacaktır. 💧✨
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Deniz suyunun cilde iyi geldiğini biliyorum gerçekten etkili.
Deniz suyu sivilceleri geçici olarak hafifletebilir ama aşırı kurutabilir. Doğru cilt bakımıyla dengeyi sağlamak önemli.
Yazın bol bol yüzerim, sivilcem yok
bence iyileştiriyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı