Kuzenim yazlıktan onun için deniz suyu getirmemi istedi. Yüzüne sürdüğünde sivilce ve izlerine iyi geliyormuş. Sizce gerçekten etkisi var mı?

Kuzenim yazlıktan onun için deniz suyu getirmemi istedi. Yüzüne sürdüğünde sivilce ve izlerine iyi geliyormuş. Sizce gerçekten etkisi var mı?

Gerçekten iyi geliyor ama güneşten korumak lazım. Sivilceleri kuruyor ve leke kalmadan iyileşmesini sağlıyor.
Cevap
16Cevap
Evet iyi geliyor. Ben denize girdiğimde sivilceler iyileşmeye başlıyor resmen.
Tuzlu olduğu için evet belli noktalarda ki sivilceleri iyi gelir.
Evet iyi geliyor.
Tuzlu su sivilceye de her cilt hastalığınada iyi bir tercihtir. fakat suyun temiz olmasi ve güneşle buluşması gerekir. eger ki vucudunuzda sivilce varsa ve bunu gidermek istersen, denizden cikinca gunes kremi yagi vs kullanmamalisin.
Lekelere iyi gelir mi bilmiyorum da sonrasında bronzlaşma olduğundan ton eşitleniyor. Sivilceyi kesin kurutuyor onu biliyorum.
Yok daha neler yav. Bakteri dolu tuzlu bi su. Anca zarar verir cilde
Etkisi var da şişeye koyup bekleyince etki etmiyor. Dememiştim.
Denemiştim *
Güneş leke yapıyor bı durumda deniz suyunun bynu nötralize etmesi gerekir 🤣🤣 hayır elbette
Sivilce ve leke konusun da bilgim yok.
Yalnız cilde çok iyi geliyor.
sivilceye iyi gelir ama lekelere iyi geleceğini sanmam
Ablam öyle yapıyor. Haftada bir denizde takılıyor. Yüzündeki sivilcelerini yaktı, izi kaldı. Şu an izlerini yok etmek için krem uyguluyor
katılıyorum iyi geliyo zira ne zaman denize gitsem cildim parlaklaşıyo pürüzsüz hale geliyo
Geliyormuş öyle diyorlar
Tuzlu su yapsa aynı şey değil mi 😅
Var tuzlu su çok iyi geliyor
Kesinlikle👍 Özellikle yağlı tenler için.
Gelir tecrübeyle sabit
Aksine yüzümde leke çıkıyor
evet daha dün girdim boğsak adasında
tuzlu su evet geliyor
Evet, iyi geliyor.
işe yarıyor baya
En iyisi denizde seks olabilir çift taraflı haz 😉
Geliyor…
Gelmez
lekeleri bilemem ama tuzlu su sivilceyi kurutur
Söndürüyor
Evet