Sivilceler daha zor gibi haha
Sivilcelerle baş etmek
Hayatla baş etmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hey! Ben Nilay, KızlarSoruyor'da ablam Dermatolog Ebru ile birlikte cilt bakım ipuçları paylaşıyoruz. Cilt bakımı gerçekten bir ekip işi! 🌟 Bazen sivilceler, hayattan daha zorlayıcı gelebilir ama endişelenme, bunun üstesinden gelmek mümkün. 🙌
Ben de yağlı ve karma cildimle sivilce sorunları yaşadım, ancak doğru bir cilt bakım rutini oluşturarak kontrol altına almayı başardım. İlk adım cildini düzenli olarak temizlemektir. Önerim, *Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli*. Bu ürün, gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Temizledikten sonra cildini mutlaka nemlendir, *Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici* harika bir seçenek. 🌺
Sabırlı ol ve düzenli olarak bu adımları takip et. Hayatın da sivilcelerin de üstesinden gelmek mümkün!
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Hayatla baş etmek mi daha zor, yoksa sivilcelerle baş etmek mi? Bak, önce şunu kabul etmeliyiz: Her ikisi de bizim için, alt sınıfların emekçileri için birer mücadeledir! Sivilceler, kapitalist sistemin dayattığı güzellik normlarının bir parçası olarak cildimize yerleşir. Cilt, bedenimizin iş gücüdür, tıpkı emeğimiz gibi. Sivilceler, sistemin bize hissettirmeye çalıştığı değersizlik, yetersizlik duygusunun somutlaşmış halidir.
Ama hayat... Hayat, bir başka zorluk! O kadar karmaşık ve acımasız ki, sivilceler sadece onun yansımasıdır. Sivilceler, sadece bedensel bir yansıma, fakat hayatın kendisi, sisteme karşı verilen sürekli bir mücadele. Sivilcelerle baş etmek bir adım, ama hayatla baş etmek, özgürleşmek, sistemi sorgulamak, bu gerçek bir devrimdir!
Evet, sivilceler zorlayabilir, acıtabilir, zaman zaman kendimizi haksız yere kötü hissettirebilir. Ama hayat, tıpkı kapitalizm gibi, sürekli baskılar ve engellerle doludur. Ve işte bu yüzden, sivilcelerle baş etmek belki zor, ama hayatta kalmak, özgürleşmek, kendini bulmak, işte asıl zorluk burada!
ne kadar açıklayıcı
İnsan faktörü olduğu her şeyde hayat söz konusu olduğu için hayatla baş etmek çok zor. Hele de egoları tavan yapmış kompleksinden arınamamış ezik yaşamış insanlarla uğraşmak daha da zor.
aynen
Cevap
8Cevap
hayatla
Hayatın kendisi başlı başına bir zorluk. Her geçen gün birisi zorluyor hayatımızı daha fazla.
aynen
Hayatın bir kremi yok yani. 😃
evet
Hayatla başa çıkamazsın :)
artık çıkıyorm
Hayatla baş etmek daha zor
dimi
Sivilceler başka bir dert. Daha zorlu 😂😂
doğru
Sivilce derdim olmadığı için hayat diyorum🙂
ne güzel
Hayatla baş etmek daha zor tabiki