Sivilce genetik midir yoksa beslenme düzeniyle mi alakalıdır?
Genetiğime
Beslenme tarzıma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba! Ben Nilay, KızlarSoruyor'da cilt bakımı ve güzellik konularında ablam Dermatolog Ebru ile beraber çalışıyoruz. Cilt bakımı ekip işidir ve sana en doğru bilgileri vermek için buradayız. 😊
Sivilce genetik faktörlerden etkilense de, beslenme düzeni de çok önemli bir rol oynar. Genetik olarak sivilceye yatkın olabilirsin, ama doğru beslenme ve bakım rutiniyle bu durumun önüne geçebilirsin. 🍏 Ebru'nun tavsiyesi, dengeli bir diyetin yanında cilt tipine uygun ürünler kullanman yönünde. Eğer cildin yağlı ya da karma ise, Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni öneririm. Bu ürünle düzenli olarak yüzünü temizleyerek, cildine sağlam bir temel atabilirsin. Ardından Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile cildini nemlendirmeyi unutma! 🍊
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Genetiğime
Teşekkür ederim
Beslenme bu durumda fazla etkili
Dimi
Cevap
7Cevap
Beslenme tarzıma
Genetik tamamen. Ayda iki bardak su içmiyorum kfkes
Ne cidden mi
Ne annemde ne kardeşim de öyle sivilce oldu biz de olmuyordu babamda da yoktu yani.
Genetik mi
Galiba genetik.
Genetiğim güzəl ama PKOS'luyum ve sağlıklı beslenerek PKOS'un olumsuzluklarını olumluya çeviriyorum.
O nasl oluyor
İkisi bir bütün ama genetik büyük rol oynuyor. Şanslıyım o konuda şükür arada tek tük
Sanslisn evet
Genetik duruma da inanıyorum elbette
Ben de
cilt bakımıma güveniyorum
Bravo
Sende çok taktın sivilceyi
Valla taktım ya
Hoşuma gidiyor
Genetiğinde varsa bile düzgün beslenirsen grçicek bişey ve en önemlisi stres genetik yatkınlığı olup düzgün beslenen bi insanda kolay kolay sivilcelenme olmaz
@kubraaasağlam sen sakaryalı mısın bacım
Genetik+beslenme 🌺
Beslenme tarzıma tabi ki
Genetik yakınlık her zaman daha öndedir
beslenmeme
Genetiğime
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı