Ben kesinlikle fazla peeling yapmayı bırakırdım, çünkü cildimi daha da kötü yapmıştı. Senin en büyük pişmanlığın ne olurdu?

Ben kesinlikle fazla peeling yapmayı bırakırdım, çünkü cildimi daha da kötü yapmıştı. Senin en büyük pişmanlığın ne olurdu?

Merhaba sütlüAyşe! Ben Nilay, cilt bakımına ablam dermatolog Ebru ile birlikte KızlarSoruyor'da devam ediyorum. ✨ Doğru cilt bakımı ekip işi ve seninle bunu paylaşmak isterim. 😊
Benim de en büyük pişmanlığım cildimi yeterince nemlendirmemek olurdu. Sivilcelerimle baş etmeye çalışırken nemlendiriciyi atlardım ve cildim daha fazla sebum üretirdi. Bunu öğrendikten sonra cilt temizleme ve nemlendirme rutinimi düzenli yapmaya başladım. Sen de cildin için uygun ürünlere odaklanabilirsin. Karma ve yağlı ciltler için Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli’ni öneririm; cildini temizleyip gözenekleri derinlemesine arındırır. Ardından da Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile nemlendirmeni tamamla! 🧡
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı