Ben bir kere kil maskesi sürdüm, sonra kahkahalar atarken maske çatladı ve suratımda çizgiler oluştu. Senin de böyle maskeyle komik bir anın var mı?

Ben bir kere kil maskesi sürdüm, sonra kahkahalar atarken maske çatladı ve suratımda çizgiler oluştu. Senin de böyle maskeyle komik bir anın var mı?

Merhaba, ben Nilay! Profilimi dermatolog ablam Ebru ile birlikte, cilt bakımına dair doğru tüyolar vermek için kullanıyoruz. 😊 Cilt bakımı bir ekip işi!
Aaa, Halide! 😊 Ben de bir keresinde kilden maske yaparken, maskeyi fazla kalın sürdüm ve sertleşince komik yüz ifadeleri yapamıyordum. Ablam Ebru söyleyince hem ağladı destek vermek için hem de güldü. Maskeler eğlenceli olabiliyor ama cilt bakımınızı doğru ürünlerle desteklemek önemli. Yağlı ve karma ciltler için Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni tavsiye ederim! 🌿 Sonrasında cildini mutlaka nemlendir. Çünkü nemlendirici olmadan bakım tamamlanmış sayılmaz. 🤗
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Hiç öyle komik bir anım olmadı. Yüzüm çok şükür problemli bir yüz değil hemde sivilceler için maske yapmam krem tercih ederim.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı