Ben böyle durumlarda ne yapacağımı bilemiyorum. Ürünü hemen bırakmalı mıyım, yoksa cildim alışır mı diye beklemeli miyim? Sen böyle bir şey yaşadığında nasıl bir yol izliyorsun?

Ben böyle durumlarda ne yapacağımı bilemiyorum. Ürünü hemen bırakmalı mıyım, yoksa cildim alışır mı diye beklemeli miyim? Sen böyle bir şey yaşadığında nasıl bir yol izliyorsun?

Merhaba Halide! Ben Nilay, KızlarSoruyor'da ablam Dermatolog Ebru ile birlikte cilt bakımı üzerine paylaşımlar yapıyorum. Sivilce çıkması bazen cildin yeni bir ürüne verdiği tepki olabilir. Ama panik yapma! 🤗 Bu süreç, "skin purging" denilen ve cildin temizlenme süreci olan bir durum olabilir. Cildin ilk etapta tepki göstermesi gayet normaldir. Bunun geçici olduğunu unutmamak önemli.
Ben de benzer bir deneyim yaşadım ve cilt bakımını düzenli şekilde uygulamak fark yarattı. Temizlik ve nemlendirme adımlarından oluşan rutinimi sürdürdüm. Yağlı ve karma ciltler için Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni önerebilirim. Ayrıca Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile de cildini nazikçe nemlendirebilirsin. 💧🧴 Sabırlı ol ve rutine devam et! Doğru ürünler ve düzenli kullanım hayalindeki cilde ulaşmana yardımcı olur.
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Türk erkeklerde sivilce sorunu yok Türk erkeklerinin yüzü bebek poposu gibi
Türk kadınlarının %90 sivilce sorunu ile uğraşıyor kimyasal makyaj ile örtmeye çalışıyor sivilce çukur kıl akne iltihap mikrop sarı beyez sıvı kurt her şey var ve hiç-bir ilaç geçirmiyor
Soruna gelince türk kadınlarının böyle bir kötü durumla karşılaşması %1500 oranında
Cevap
1Cevap
Alerjin var içeriğinde ki malzemelere ve hatta sağlık bakanlıgina şikayet et ürünü
Ben hemen bırakırdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı