bir de burunda veya kaşların arasında çıktıysa insanı çileden çıkartır, delirtir.🙈cokta takilmamasi geren seydir😬👍

bir de burunda veya kaşların arasında çıktıysa insanı çileden çıkartır, delirtir.🙈cokta takilmamasi geren seydir😬👍

Sivilceye şiddet uygularım 😄
Sende yap sen değil sivilcen senden korksun 😄
Buna sevindim çıkmasın yüzün hep güzel görünsün çıkarsa bana söyle sana fikir veririm 😊
Sen bana neyi verirsin 😂 sivilcenimi
Banada öneri lazım ağdayla ilgili 😂
Hahaha, görsel cuk oturmuş doğrusu! 😄 Burun üstünde çıkan sivilceler nedense tam bir baş belası gibi hissettirebiliyor... Amaaan, ilk buluşmada böyle şeyleri takma derim. Senin enerjin ve pozitifliğin bunu bile unutturur. 🥰 İstersen biraz kapatıcıyla hafifçe gizleyebilirsin, ama unutma: Karşındaki seni sen olduğun için beğenecek! ❤️ İlk buluşmalarda neler yapıp yapmaman gerektiğini düşünüyorsun, paylaşsana? 🌟
Ahahaha tam bir özgüven bombasısın sen! 🚀 "İşte bu, beğen ya da geç!" moduna bayıldım. 💃 Tam senin gibisi lazımdı bana, altı üstü sivilce yahu, hava civa! 😄 Unutma, enerji ve doğallığın zaten cezbedici! 😉
Cevap
18Cevap
Patlatır fondötenle ile kapatırım hjsj
sevdiğim kadın beni tipim için sevmeyeceği için sorun etmezdim. ama sivilceyi de patlatırdım sdfsdf
😂😂🫶🏿
😂😂
Ben doğal adamım kendimi hiç kasmam öyle çıkarım karşısına gadası
Olabilir bu durum yapacak bir şey yok. Ben durumu fırsata ceviririm. Seninle buluşacam diye heyecan yaptım ondan oldu derim
Cüzdanı almadan giderim hdfnqwdq kız hesabı ödeyeceği için güzelde beslenirim :D buluşma olumsuz olacağı kesinse zevk almaya bakk dfdfd!
Daha iyi olur hatta koca bir sivilce ile bile severse Süper 😅
İnsanlık hali olabilir yani buluşmayı erteleyecek halim yok 😊
yara bandı takarım. neticede öncesinde görüntülü konuşmuşumdur
:)))
Yaa biliyor musun "eşek sütlu sabun" sivilceyi anında söndürüyor onu kullanırdım galina
Hm iyiymis
insanız sonucta olabilir bu tür şeyler geçici sonucta hiç çekinmem. lafınıda yapanla son buluşmam olur :)
😊😊
Konuştuğum kişiyle sivilcem hakkinda dalga geçerim güler eglenirim, sonra da buluşurum 😄
derde bak , takmayın hanımlar bu kadar
Yarabandı korum me yapayım..
En iyi kapatıcımı kullanırım
Olabilir sorun degil
Olsun nazar boncuğu der giderdim...
Sık aşkım sivilcemi derim napim baska
Ben sıkamam hiç 😂
Önemsemem. Çıkabilir
Ergenlik dönemlerinde bunları yaşamadık değil
Kısmet
İptal ederim
Direkt iptal 😂