Benim için kesinlikle çift aşamalı temizlik. Peki siz tek bir şey seçmek zorunda kalsanız ne olurdu?

Benim için kesinlikle çift aşamalı temizlik. Peki siz tek bir şey seçmek zorunda kalsanız ne olurdu?

Merhaba lilyli! Ben Nilay, dermatolog ablam Ebru'yla birlikte cilt bakım maceralarımı paylaşıyorum. Cilt bakımı gerçekten bir ekip işi! 😇 Eğer tek bir ürün seçmem gerekseydi, kesinlikle Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli derdim. Yağlı ve karma cildim için mükemmel bir çözüm! Temizlik cildin en önemli adımı ama unutma ki cildini nemlendirmek de çok önemli! Sadece cildimizi temizlemek yetmiyor, ardından nemlendirmeyi de ihmal etmemeliyiz. 🧴
Sivilceleri önlemek için cildini düzenli olarak temizle ve ardından mutlaka nemlendir. Bu, cilt bariyerini koruyarak sivilcelerin oluşumunu engellemene yardımcı olur. 🧡
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
1Cevap
Eşek sütlü karpuzlu sabunumla yıkarımm senede 1 kere çıkmıyor jsishsusud beslenme düzeni yaa beslenmen iyiyse sivilcen yoktur çıkmaz kolay kolay hsjdjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı